AnaSayfa / Genel / Kahve falında deveye bakmak

Kahve falında deveye bakmak

Kahve falında deveye bakmak sevdiğinizle hoşça vakit geçirmeye, hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, aile bireylerinin arasının açılacağına ve  maddi ve manevi açıdan zarar görüleceğine, iş yaşamında yaşayacağı olumsuzlukları aile hayatına da yansıtacağına, kısır bir döngü içinde hissedildiği gibi, çıkış kapısı bulunamadığı için ruhsal bir bunalım geçirileceğine, ferahlık veren sözler duymaya, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, deşarj olacağına delalettir.

Kahve falında deveye bakmak gördüyseniz:

  • Romantik veya yaratıcı girişimleriniz konusunda ne kadar ısrarcı olursanız ödülleriniz o kadar yüksek olabilir.

Kahve falında deveye bakmak kısa süre içinde büyük ses getirecek işler ile insanların dikkatini çekeceğine, elindeki birikimleri değerlendirip yeni bir ev satın alacağına, ailesine daha iyi yaşam koşulları sağlayabilmek adına işlerini büyütmek için mücadele vereceğine delalettir.

Kahve falında deve kuşu eti görmek çok hayırlı işlere yatırım yapacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, yeni bir iş konusunda yakın bir arkadaşla ortaklık kurulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında devekuşu görmek ağlayacağına, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında deve kervanı görmek eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına, bazı kişilerle çok büyük sıkıntı çekeceğine delalet eder.

Kahve falında biblo deve görmek rakipleri ve düşmanları ile deyim yerindeyse göze göz, dişe diş savaşacağına, eşinin hamile olduğunu ve yakın bir zamanda doğum yapacağını öğreneceğine alamet eder.

Kahve falında devenin kaçtığını görmek neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, mutluluğunun ve başarısının katlanarak artacağına, çoğu kez hızlı bir şekilde çözüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz yavru deve görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakında kurtulacağına, darlığa ve yokluğa düşeceğine delalettir.

Kahve falında develerin güreştiğini görmek şansının açılacağına ve kafasının rahatlayarak, huzur dolu günler geçireceğine, başarılarının azalacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir