AnaSayfa / Genel / Kahve falında devenin oturduğunu görmek

Kahve falında devenin oturduğunu görmek

Kahve falında devenin oturduğunu görmek sıkıntıların ardından neşe dolu günlerin de sizi beklediğine, bir sebeple sıkıntılı bir duruma düşeceğine, eğer bu şekilde hareket ederse çok büyük kazançlar elde edeceğine, dertlerinin biteceğine, evde de, sosyal hayatında da mutlu olacağına, küfürlü söze, tüm lüksünden bir süre fedakârlık yapmak zorunda kalacağına, çok kötü durumlara düşüleceğine, üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına ve kira masrafını bundan sonra birikim için kullanacağına delalet eder.

Kahve falında devenin oturduğunu gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin esprileri, boşboğazlıkları ya da kritikleri imajınıza sizi incitebilir veya zor durumda bırakabilir.

Kahve falında devenin oturduğunu görmek sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, hayallerini gerçekleştirmek için büyük bir inançla savaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz deve yavrusu görmek büyük bir hamle yaparak bu durumu kendi lehine çevireceğine, çok büyük ve kazançlı işlere girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çok deve görmek insan ilişkilerinin daha iyi bir hal alacağına, işlerin kısa sürede yoluna gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çiğ deve eti görmek kafasının karışacağına ve karar vermekte güçlük çekeceğine, hayallerde değişiklikler olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında devenin ısırdığını görmek afiyette giden düzeninden olacağına, maddi sıkışıklık içinde kalacağına ve kimseden bir destek görmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında deve üstünde gelin görmek eğitim hayatı ile ilgili olarak yeni bir kapı açılacağına, rahatsızlık veren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına vebazı küçük sorunlar yüzünden hayata geçirilemeyen bir projenin gerçekleştirileceğine, mesleğindeki engellerin ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında deve pisliği görmek sıkıntıların biteceğine, maddi açıdan büyük bir rahatlama geleceğine alamet eder.

Kahve falında deve boku görmek zorlukların giderileceğine, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir