AnaSayfa / Genel / Kahve falında deve boku görmek

Kahve falında deve boku görmek

Kahve falında deve boku görmek medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına ve fal sahibinin güvendiklerinden yana hayırsızlık ve nankörlük göreceğine, olayın bir krize dönüşmeden hemen çözüleceğine, deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına, zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, hayatı boyunca hep başarılı olacağına, zorluklar karşısında başını her daim dik tutmayı bileceğine, yaşananlar ile ilgili içinden geçen her şeyi ortaya dökeceğine ve artık tüm ipleri koparacağına, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, ekmeğinin çoğalacağına delalettir.

Kahve falında deve boku gördüyseniz:

  • Maddi konularda kaçması zor durumlar oluşsa da, tolere edebilecek konumunuz sürüyor olacak.

Kahve falında deve boku görmek ömrünüz boyunca elinizi attığınız her işte çok başarılı ve çok mutlu olacağınıza, Allah’ın da yardımıyla aşk ve iş hayatınızda şansınızın açılacağına, saygı göreceğine rivayet eder.

Kahve falında deveye bakmak kişinin rahat nefes alacağına, kazancını arttıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında koyun ve deve görmek işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine ve hem işyerinde hem kendi hanesinde bolluk ve bereket içine yaşanacağına, etrafındaki insanlara yardım edeceğine işarettir.

Kahve falında deve yavrusu satın almak Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine, el attığı bütün işlerde büyük başarılar kazanacağına, üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine yorulur.

Kahve falında pişmiş deve eti görmek zorlukların ve kötü günlerin aşılacağına, evinden neşenin ve eğlencenin eksik olmayacağına delalet eder.

Kahve falında deveye su içirmek sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında deve boncuğu görmek hayırlı ve dürüst insanlar ile tanışacağına, duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yatan deve görmek çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine, sıkıntıların son bulacağına, üzüntü duyulan bir konuda istenen şeylerin gerçeğe dönüşeceğine, zorlukların aşılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir