AnaSayfa / Genel / Kahve falında deve at görmek

Kahve falında deve at görmek

Kahve falında deve at görmek sevilen kişilerin iş fikirlerinin gerçekleştirileceğine, sorunun giderilmesi için çok büyük tavizler verileceğine, elde bulunan fırsatların çok büyük bir sorun eşliğinde maddi ve manevi olarak sıkıntıya sebep olacağına, çok büyük konuşan veya başkalarını kınayan kişilerin başlarına aynı durumların geleceğine, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine, şansının döneceğine, rızkının bollaşacağına, elinin de bolluk göreceğine, zor durumda olan kişilerin de gittikçe batacağına alamet eder.

Kahve falında deve at gördüyseniz:

  • Ortam değişikliği ya da çevre değiştirmek kariyerinizde veya iş hayatınızda ilerlemenin anahtar kelimeleri olabilir.

Kahve falında deveye hendek atlatmak iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine, aldığı güzel haberin kısa süreceğine, işlerinin çok sıkıntılı bir duruma düşeceğine, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında at deve görmek kazancının epey düşeceğine, büyük üzüntü verecek bir haber alınacağına tabir olunur.

Kahve falında deve at görmek kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına, bir sebeple çok zarar edeceğine, büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına alamet eder.

Kahve falında at ve deve görmek bir sebeple sıkıntılarının artacağına, başarılarının herkes tarafından konuşulur duruma gelmesine vesile olacak işler yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında deve ve at görmek sağlıkla ilgili olarak önemli bir karar vereceğine, keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında falda deve görmek ummadığınız bir yerden elinize mal geleceğine, dertlerin sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yürüyen deve görmek meşakkate düşeceğine, geçim sorunuyla karşılaşacağına, kendini bunu başaracağına delalet etmektedir.

Kahve falında deve dışkısı görmek gözyaşı dökeceğine, çaresiz kalacağına, nankör bir kişi ile muhatap olunacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir