AnaSayfa / Genel / Kahve falında deveden düştüğünü görmek

Kahve falında deveden düştüğünü görmek

Kahve falında deveden düştüğünü görmek bir sebeple kendisine sıkıntı veren durumlardan kurtulması ve rahat hareket edebilmesi için bazı atılımlarda bulunacağına, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine, kişinin tüm planlarının bozulmadan devam edeceğine ve engellerin ortadan kalkacağına, sağlığının yerine geleceğine, korkularının sona ereceğine ve mutlu olması için ihtiyacı olan çarelerin de karşısına çıkacağına, orada iyi ahlaklı kimselerle dost olacağına, kardeşler arasındaki tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına ve sorunların sona ereceğine, hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine ve bütün imkânlarını kullanarak kendisinin durumla ve yaşanan olaylar ile herhangi bir bağlantısının olmadığını ispatlamaya çalışacağına alamet eder.

Kahve falında deveden düştüğünü gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya kariyerinizi ilgilendiren konularda olumlu gelişmeler yaşanabilir, olumlu duyumlar alabilirsiniz.

Kahve falında deveden düştüğünü görmek ayıplanacağına, horlanacağına ve kendini insan içine çıkamayacak durumlara düşüreceğine, dünya yaşamı için de gerçekleştirmek istediklerine kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında pişmiş deve görmek aile kurma yolunda bazı girişimlerde bulunulacak ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, gereken sabrı göstereceğine ve onun tüm zorlu, zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına rivayet eder.

Kahve falında büyük deve görmek bulunmak istediği noktaya ulaşacağına, parasal olarak çok iyi bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında deve üstünde yük görmek sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı çalışmaların gerçekleştirileceğine, hayırsız kişilerle muhatap olmak zorunda kalınacağına inanılır.

Kahve falında hörgüçlü deve görmek daha rahat şekilde tüketim yapacağına ve hayatının daha kolay hale geleceğine, yeni ve daha güzel günlerin yaklaşmakta olduğuna, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, dertlerin uzaklaştırılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında deveye hendek atlatmak sıkıntılarını ve borçlarını bu sayede ortadan kaldıracağına, yokluk nedir bilmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında devenin koşturduğunu görmek malının ve parasının da artacağına, dost sanılan kişilerin, düşman olduklarının anlaşılacağına işaret eder.

Kahve falında deveye yemek yedirmek yarar sağlayanların ise çok küçük bir kazanç getireceğine, bu kazanılanların falı kapatan kişinin ihtiyaçlarını karşılamayacağına, herkesin rahat edeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir