AnaSayfa / Genel / Kahve falında devenin koşturduğunu görmek

Kahve falında devenin koşturduğunu görmek

Kahve falında devenin koşturduğunu görmek zor ve kötü günlerden geçeceğine, maddi olarak çok iyi bir durumda olacağına, kendisini bir süre dış dünyadan ve insanlardan soyutlayacağına, özgürlüklerine sahip çıkan fal sahibinin gelecekte daha başarılı biri haline geleceğine, borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine, arkasının daha sağlam hale geleceğine, girişimde bulunduğu işlerden zaferlerle çıkacağına, sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında devenin koşturduğunu gördüyseniz:

  • Ya da bazı konulara bakış açınız tamamen değişebilir.

Kahve falında deve ve inek görmek çözümü zor olan sıkıntılarla yüz yüze gelineceğine, mal ve mülk kaybı yaşanacağına, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında deve ve at görmek engellerin aşılacağına, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında deve üstüne binmek bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına işaret eder.

Kahve falında deve yemek ekonomik durumunun her geçen gün çok daha iyiye gideceğine, sıkıntılı ve içinden çıkılması zor durumlara düşüleceğine delalettir.

Kahve falında canlı deve görmek işinde en iyisi olmak için mücadele edeceğine, maddi açıdan borçların ödeneceğine, kazanılan paranın artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında deve kesilmesi görmek aksiliklerin başgöstereceğine ve aynı yoldan gidilen bir kişi ile karşılaşılan ortak bir sorun için işbirliği yapılacağına, zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine inanılır.

Kahve falında deve kovalamak sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına inanılır.

Kahve falında deve eti kesmek manevi hayatını da ön planda tutarak dikkatleri çekeceğine, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir