AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüklük yapmak

Kahve falında yüklük yapmak

Kahve falında yüklük yapmak rakiplerin her konuda fark atacağına, hayır getirecek bazı çalışmaların ortaya konulması sayesinde kötü şansın kırılacağına, rahatının yerine geleceğine, zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına, tabiri caizse ocağının hep tüteceğine, işini en iyi şekilde yapacağına, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde ulaşacağına, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına ve bu kişiler ile büyük işler gerçekleştireceğine, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüklük yapmak gördüyseniz:

  • Bazı şeyleri hafife almamalısınız.

Kahve falında yüklük yapmak işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına, bereketli işler yapacağına inanılır.

Kahve falında yüklük görmek yaşamı boyunca bu ilkeden ödün vermeyeceğine, sağlık sorunlarının şifa bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında omuzda yük taşımak çekemeyen kişiler ile tartışmalar yaşanacağına, atılan adımların istenmeyen sonuçlar doğuracağına, tutarsız ve haksız bazı olaylar yüzünden aile bireyleri arasında bazı sorunların ve kırgınlıkların yaşanacağına, bu yüzden zorluklara düşüleceğine, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında arabaya yük yüklemek çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, kazancın neredeyse yarı yarıya düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yüklü araba sürmek elde edilen kazanç ve ulaşılan ün yüzünden kötü kişiler tarafından zor duruma düşürüleceğine, neşesinin ve huzurunun baki kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yük treni görmek aile hayatının gün geçtikçe iyiye gideceğine, büyük kazanç elde edileceğine, herkese parmak ısırtacak kadar iyi bir hayat sahip olunacağına işaret eder.

Kahve falında yüklü miktarda para görmek evliliklerin bitme noktasına geleceğine ve büyük üzüntüler yaşanacağına, rızkının artacağına ve hane içindeki keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine alamet eder.

Kahve falında yüklü eşek görmek yapılan çalışmalarda kazanılan paranın fakir fukara için de harcanacağına, hanesine güneş doğacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir