AnaSayfa / Genel / Kahve falında deve yarışı görmek

Kahve falında deve yarışı görmek

Kahve falında deve yarışı görmek verilen duygusal kararlar kadar, anlık çıkışların da kişiye dönüp dolaşıp zarar vereceğine, sıkıntıların kısa bir zamanda bitip yerini sevince bırakacağına, ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına, eve kapanacağına, kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine, derde ve kedere düşeceğine, hastalanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine ve bu sayede sıkıntı ve sorunlarından kurtulacağına, hayallerindeki insanla karşılaşacağına, fal sahibinin çok büyük sorumluluk alması sayesinde çok kazanç ve menfaat elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında deve yarışı gördüyseniz:

  • Sizi uzun zamandan beri aramayan birisinin ortaya çıkması mümkündür.

Kahve falında deve yarışı görmek ailesi ile daha fazla ve kaliteli şekilde vakit geçireceğine, manevi anlamda da istediği huzuru yakalayacağına tabir olunur.

Kahve falında köpek yarıştırmak düşmanların önlerinin açılacağına, gülmek suretiyle şifa bulacağına işarettir.

Kahve falında koşu yarışında olmak ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında koşu yarışında birinci gelmek sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, tabiri caizse ocağının hep tüteceğine işaret eder.

Kahve falında yarışmada görmek bazı hazırlıkların kişinin tahmininden daha uzun süreceğine, işlerine dört elle sarılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında siyah yarış atı görmek iş hayatında zararlı adımlar atılacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma geleceğine, yarıda kalan işlerini tamamlayacağına delalet eder.

Kahve falında ses yarışmasına katılmak amaçlarına ve hedeflerine ulaşacağına, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine, zor durumların tatlıya bağlanacağına alamet eder.

Kahve falında arabayla yarış yapmak elde edeceği hayırlı fırsatlar sayesinde rahata kavuşacağına, sıkıntılarından kurtulup ferahlığa çıkacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir