AnaSayfa / Genel / Kahve falında köpek yarıştırmak

Kahve falında köpek yarıştırmak

Kahve falında köpek yarıştırmak moralinin, keyfinin kaçacağına, kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine ve hem işyerinde hem kendi hanesinde bolluk ve bereket içine yaşanacağına, olayların yatışıp, ortalığın güllük gülistanlık olacağına, sorunlarının ortadan kalkacağına, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, evli ise çocuk sahibi olmak için acele etmeyeceğine, borçlarından, maddi yükümlülüklerin verdiği ağırlıktan, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına, ancak yılmayacağına, çok büyük çaba sarfedeceğine, evlendiği hayırlı kısmet ile yakın zaman içinde aralarının açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında köpek yarıştırmak gördüyseniz:

  • Farklı planları olan bir kişi sizi yanıltabilir.

Kahve falında köpek yarışı görmek aksiliklerle boğuşulacak ve zorluklar yaşanacak bir çalışmaya girileceğine, büyük bir iş eğitim fırsatı yakalanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında köpek yarıştırmak mutlu günler yaşanacağına, kişinin tüm endişelerinin, korkularının ve kuruntularının biteceğine, aile sahibi olup, yuva kuracağına alamet etmektedir.

Kahve falında yarış atı görmek uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine, kazancında da artış meydana geleceğine işarettir.

Kahve falında yarışta birinci gelmek çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına, işlerinin yolunda gideceğine, hayatında bolluğun, bereketin ve verimin olacağına inanılır.

Kahve falında yarışa katılmak işlere nazar değeceğine, ayıplanacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine delalettir.

Kahve falında araba yarıştırmak sorunların teker teker çözüleceğine,kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, sahip olacağı dünya mallarını alın teri ile hak edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında motor yarışı yapmak oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, ancak zararın daha büyümemesi ve yeni bir sorunla karşılaşmamak için çok büyük önlemler alacağına, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yarışta koşmak hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına, elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, yaptığı çok güzel ve hayırlı işler sayesinde sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir