AnaSayfa / Genel / Kahve falında yarışmada görmek

Kahve falında yarışmada görmek

Kahve falında yarışmada görmek sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına, kendisine bolluk, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, maddi olarak da manevi olarak da kendisini tatmin ve memnun edecek kazanımlar elde edeceğine, bir sebeple dönünce hepsiyle ayrı ayrı hasret giderileceğine, bereket ve zenginlik içinde bir yaşam süreceğine, tam yerinde verilecek kararlarla çalışmaların sürpriz başarılar getireceğine ve yeni iş kollarına adım atılacağına, buna karşılık kendisinin de onlara karşı güç ve kudret kazanmanın yollarını arayacağına, kazancın her kuruşunun helal olduğuna ve kısmet geleceğine, yanında başkalarını eğitecek ve onlara iş öğretecek yeterliliğe sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yarışmada gördüyseniz:

  • Diğerleri sizi grubun en etkileyici kişisi olarak görüyor olabilir.

Kahve falında at yarışı yapmak çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine, hiç beklenmeyen bazı sıkıntıların başgöstereceğine, yapılan onca şeye rağmen işlerin duracağına delalet eder.

Kahve falında yarış görmek işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine ve hem işyerinde hem kendi hanesinde bolluk ve bereket içine yaşanacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını çözüme kavuşturacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yarış pisti görmek kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve çok sevilen bir kişi olunacağına, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına delalet eder.

Kahve falında yarış atına binmek sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına aynı zamanda kafa karışıklığı yaşayacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine, aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına yorulur.

Kahve falında yarıştığını görmek eğitim ve sağlık konularında büyük bir karar verileceğine, bu kararlara uyulacağına, işinin gücünün rast gideceğine, amaçlarının gerçekleşeceğine ve ticaretinin hızlanacağına delalet eder.

Kahve falında ses yarışmasına katılmak çok sıkıntılı ve zor bir işe gireceğine, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yarışmayı kazanmak hayatı boyunca hiçbir şeyin yoksunluğunu çekmeyeceği gibi her şeyden en az ikişer tanesine sahip olacağına, ilk etapta biraz şaşkınlık yaşasa bile daha sonra çok daha rahatlayacağına, kendisini bu topluluğa yakın göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında koşu yarışı yaptığını görmek zorlu çalışma koşulları sebebiyle yıpranılacağına, yokluk çekmeyeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir