AnaSayfa / Genel / Kahve falında deve çekmek

Kahve falında deve çekmek

Kahve falında deve çekmek Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, işlerin her geçen gün farklı bir sorunla karşılaşacağına, yaşam enerjisinin ve hevesinin hep yüksek olacağına, yarınları için umutlarını kaybetmeyeceğine, bazı konularda anlaşamadığı insanlar ile çok uzun konuşmalar sonunda orta yolun bulunacağına, aynı zamanda fal sahibinin, ikiyüzlü insanlarla karşılaşacağına, yapacağı akıllıca ve başarılı hamleler sayesinde çok kötü durumlara düşmekten ve daha fazla zarar uğramaktan kurtulacağına, bir sebeple cimriliği ile çevresinin dikkatini çekeceğine, dileklerin ve duaların kabul olacağına, hastalıkların biteceğine delalet eder.

Kahve falında deve çekmek gördüyseniz:

  • Dikkatsiz edilen laflar ise, geri dönüşü olmayan durumlara neden olabilir.

Kahve falında deveyi çekmek kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına, engel tanımayan biri olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında deve çekmek ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına, maddi konularda zayıf düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına yorulur.

Kahve falında deve satmak çalışmaların büyük getirileri olacağına, üzüntülerin kısa süre içinde çözüme kavuşturulacağına tabir olunur.

Kahve falında devenin ısırdığını görmek çevresindeki bazı kişilerin adını lekelemeye çalışacaklarına ve yine bu kişilerin kendisi hakkında onur ve gurur kırıcı laflar edeceğine, Allah ve kuran aşkı ile yanıp tutuşacağına delalet eder.

Kahve falında deve ayağı görmek ömrünün de uzun olacağına, umut beslediği ve medet umduğu yerlerden de zarar göreceğine delalettir.

Kahve falında biblo deve görmek şansının ve bahtının daima açıkolacağına ve kendisinden yana gideceğine, yakalayacağı fırsatların kıymetini bilemeyeceğine, maddi olarak güç kaybedeceğine, bu nedenle de zorluklarla mücadele etmek zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında deve yükü görmek sürekli sorunlar ile meşgul olacağına, başka işler deneyeceğine alamet eder.

Kahve falında deveye bakmak attığı adımların boşa gideceğine, yaşayacağı zorluklardan ötürü pek huzurlu olmayacağına, mutluluktan, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir