AnaSayfa / Genel / Kahve falında at deve görmek

Kahve falında at deve görmek

Kahve falında at deve görmek falı kapatan kişinin gönlüne ve kafasına göre bir kişi ile birliktelik yaşayacağına, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, mutluluk sayesinde işlerinin daha da artacağına, malların artacağına, beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına, çok güzel bir şekilde süren aile hayatında bazı büyük sorunların yaşanacağına, ortaklık kurulan bir kişiden ihanet görüleceğine, istediği ve hayal ettiği şeylere ulaşmak için gösterdiği çabanın gün geçtikçe boşa çıkacağına, rütbenin yükseleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında at deve gördüyseniz:

  • İnatçılık veya ısrarcılık imajınıza zarar verebileceği için sakinliğinizi korumanızda fayda var.

Kahve falında deve at görmek maddi ve manevi olarak geçirdiği zor günlerin biteceğine, zaman içinde daha rahat edeceği çeşitli çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine ve kısa süre içinde büyük zenginliğe kavuşacağına, çok büyük bir azim ve çaba gösterilerek daha çok kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında at ve deve görmek geçim sıkıntısına ve darlığa düşeceği işlere umut bağlayacağına, her türlü iş pürüzünü yok ederek geleceğe daha umutlu bakacağına yorulmaktadır.

Kahve falında deve ve at görmek yanlış işlere girileceğine, büyük maddi kayıp verileceğine, sorunların günden güne artacağına, aile içinde geçim sıkıntısı çekilmeyeceği gibi, her zaman elindekiler için şükrederek yaşayan fal sahibinin her zaman rızkının bol olacağına inanılır.

Kahve falında at deve görmek iş hayatında karşısına çıkan kötü olayların ve durumların düzeleceğine, çok büyük mutluluk duyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında deveye hendek atlatmak bazı ortaklıklar kuracağına, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına ve sıkıntılı bir döneme gireceğine, çok büyük üzüntüler yaşanacağına yorulur.

Kahve falında deve eti görmek dünyanın kendisine galip gelmesine, verilen emekler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında deveden düştüğünü görmek üzüntü ve sıkıntıların son bulacağına, sıkıntıların kısa bir zamanda biteceğine, fikirlerinin de istediği takdiri toplayacağına yorulur.

Kahve falında deve yavrusu satın almak ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına, size başarı getirecek adımlar atmanıza delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir