AnaSayfa / Genel / Kahve falında deve aramak

Kahve falında deve aramak

Kahve falında deve aramak istediği noktaya geleceğine ve kariyerinin çok sağlam olacağına, fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, her konuda çok şanslı, kıskanılan ve her işi rast giden biri olacağına, anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına, iş hayatı içinde yaşadığı üzücü olaylardan kısa süre içinde kurtulacağına, fal sahibinin emeklerinin karşılığında layık olduğu rızkı ve geliri elde edeceğine, sağlıklı, huzurlu, yüksek moralli olacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, haramdan uzak durup, Allah’a dua edeceğine alamet eder.

Kahve falında deve aramak gördüyseniz:

  • Çalışmayan bir kimseyseniz sizde kaygı uyanduran bir konuda muhtemelen birisinin yardımıyla iyi sonuç elde edebileceksiniz.

Kahve falında deve aramak maddi açıdan dibe vurulacağına, galibiyetlerinin artacağına işarettir.

Kahve falında deveye binmiş birini görmek maddi sorunlarının artacağına, güzel gelişmeler yaşayacağına inanılır.

Kahve falında zayıf deve görmek makbul olandan vazgeçmeyeceğine, rızkının genişlemesine ve kazancının artmasına vesile olacak işlere gireceğine, helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına alamet eder.

Kahve falında devenin yavrusunu görmek düştüğü kötü durumlardan yardım ettiği insanlardan alacağı hayır duaları sayesinde kurtulacağına, yükünün azalacağına ve böylelikle içine düştüğü maddi sıkıntının da sonunun geleceğine delalettir.

Kahve falında deve pisliği görmek güzelliklerle ve iyiliklerle dolacağına, her daim Allah yolunda olacağına, çok büyük sıkıntılar çekse bile isyan etmeyeceğine yorulur.

Kahve falında pişmiş deve eti görmek bir sebeple çok zarar göreceğine, yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine işaret eder.

Kahve falında deveye yemek vermek yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, bir daha böyle bir hata yapmamak için kendisini tembihleyeceğine ve kendisine kırılan insanlar ile konuşarak gönüllerini almaya ve durumu düzeltmeye çalışacağına alamet eder.

Kahve falında deveyle konuştuğunu görmek hanesinde huzur ve mutluluğun hâkim olacağına, işlerin aksayacağına, kötü bir kişi yüzünden zarara uğranacağına, tartışmalı bir durumla karşı karşıya kalınacağına, yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir