AnaSayfa / Genel / Kahve falında devenin yavrusunu görmek

Kahve falında devenin yavrusunu görmek

Kahve falında devenin yavrusunu görmek hayatının zorlaşacağına, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına bu nedenle de üzülerek yataklara düşeceğine, kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına, stresin ve üzüntülerin biteceğine, tüm maddi ve manevi sorunların ereceğine, aile bireyleri ile bir soruna karşı ortak çözüm bulunacağına, içini açmaya karar vereceğine, kötü halin son bulacağına, kendisine hem başarı ve şöhret hem de kazanç getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında devenin yavrusunu gördüyseniz:

  • Karşınıza çıkan fırsat ya da tekliflerin hangisini seçeceğinize dikkatli karar vermelisiniz.

Kahve falında yavru deveye binmek sağlığının, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, şanssızlığın yakın zaman içinde şansa dönüşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında deve yavrusu satın almak verilen kararların geri çekileceğine, dünya nimetlerinin daha fazlasına sahip olacağına yorulur.

Kahve falında devekuşu yavrusu görmek sıkıntılı bir işin ardından ferahlığa çıkılacağına, hayati önemi olmayan hastalıklar yüzünden işlerde aksama görüleceğine işaret eder.

Kahve falında yavru deve sevmek bolluk ve bereket dolu bir dönem yaşanacağına, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ana baba dualarının alınacağına, iş sahibi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine, atılan adımların kısa sürede başarıya ulaşacağına, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz yavru deve görmek zor bir döneme gireceğine, işinde herkesten bir adım önde olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz deve yavrusu görmek kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, hem neşeyi hem de keyfi tadacağına rivayet eder.

Kahve falında yavru develer görmek eğleneceğine, keyifleneceğine ve zevki sefa içinde olacağına, yaptığı sevap kadar da hayır bulacağına işarettir.

Kahve falında deve ve yavrusunu görmek gelirinin bir kısmı ile geleceğine, mutluluk dolu günler yaşanacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir