AnaSayfa / Genel / Kahve falında deveye binmiş birini görmek

Kahve falında deveye binmiş birini görmek

Kahve falında deveye binmiş birini görmek maddi konuları fazlaca önemsemesi yüzünden, her şeye çıkarcı bir yaklaşım içinde olacağına, çok istediği bir şeyin gerçekleşmeyeceğine, aşkı bulup çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, zarar göreceğine, hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, aile hayatında çok güzel bir birlikteliğe yelken açılacağına, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde ulaşacağına, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına ve bu kişiler ile büyük işler gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında deveye binmiş birini gördüyseniz:

  • İlişkinizi daha iyi bir hale getirmek için sevdiğiniz kişiye bir sürpriz yapmaya çalışın.

Kahve falında deve eti pişirmek çok hayırlı bir kısmet ile karşılaşıp çok mutlu olunacağına ve çok yakın bir zaman içinde dünyaevine girileceğine, insanlığıyla herkese örnek olacağına delalet eder.

Kahve falında deve kuşu tüyü görmek sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine, umutsuzluğa düşeceğine, ağlayacağına tabir olunur.

Kahve falında deve üstünde yük görmek işindeki verimliliğinin artacağına, yaşam standartlarının da yükseleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahata ereceğine işarettir.

Kahve falında deve üstünde görmek sorunlarının çözüleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına, başarılı olacağı bir iş için çok sevdiği bir kişi ile ortaklık kuracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birçok deve görmek içinde bulunduğu sıkıntılardan herhangi bir zorluk çekmeden kurtulacağına, sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine tabir olunur.

Kahve falında ölü devekuşu görmek eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, neredeyse görülmemiş büyük başarılara imza atacağına, biraz olsun hafifleyeceğine ve hayatın belli bir oranda sıradanlaşarak kişiye nefes alacak zaman kazandıracağına işarettir.

Kahve falında deve kuşu almak bazı sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için çok uğraşılacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine, yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında devenin uçtuğunu görmek kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına, tüm üzüntülerinden tek kalemde kurtulacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir