AnaSayfa / Genel / Kahve falında devamlı koşmak

Kahve falında devamlı koşmak

Kahve falında devamlı koşmak yavaş yavaş kurtuluşa kavuşacağına, kazancın katlanacağına, müşterinin çoğalacağına ve fal sahibinin yüzünün güleceğine, hayır getirecek işlerle uğraşılacağına, yapılan işte yalnız kalınacağına, maddi olarak büyük bir atılım gerçekleştireceğine, şansının kendisinden yana olacağına ve kısmetlerinin hiç kesilmeyeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, aile bireylerinden birinin çok büyük bir hastalıktan ötürü uzun bir süre hasta yatacağına, bu yüzden aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok zor durumlara düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında devamlı koşmak gördüyseniz:

  • Gayretlerinizin boşa gitmediğini, maddi manevi veya fiziksel anlamda geri dönüşler aldığınızda daha iyi görebilirsiniz.

Kahve falında devamlı koşmak büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, işlere nazar değeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş birini devamlı görmek rızkın ve kısmetin artacağına, maddi manevi zengin bir yaşam sürüleceğine, aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında devamlı tuvalete gitmek fal sahibinin azmi ve sabrı sayesinde içine düştüğü maddi ve manevi zararları telafi edeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını yakında atlatacağına tabir olunur.

Kahve falında devamlı dua okumak uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına, bu sebeple bazı problemlerin başgöstereceğine, sorunların birbiri ardına geleceğine delalet eder.

Kahve falında devamlı kabus görmek ayrı olduklarıyla bir araya geleceğine ya da onların yaşayacağı hayırlı olayları duyacağına, herkesin rahat edeceğine rivayet eder.

Kahve falında devamlı eski sevgili görmek doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşayacağı bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında devamlı eski sevgiliyi görmek istediği kadar dünya nimetlerinden ve güzelliklerinden faydalanacağına, bilgi sahibi olunmayan bir işi çabucak kavrayarak hemen kendisini gösterecek olan fal sahibinin alkışlanacak işler yapacağına işaret eder.

Kahve falında devamlı aynı kişiyi görmek iş yaşamında yaşayacağı olumsuzlukları aile hayatına da yansıtacağına, her konuda gelişme gösterileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir