AnaSayfa / Genel / Kahve falında dev ekran görmek

Kahve falında dev ekran görmek

Kahve falında dev ekran görmek hane içinde rahatının yerinde olacağına ve bundan sonra kalan hayatının huzur ve mutluluk içinde geçeceğine, falı kapatan kişinin bu duruma hazırlıksız olarak yakalanıp, uzun süre ne yapacağını bilemez olacağına, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına ve uzun yıllardan beri kurduğu hayallerin yakın bir zamanda gerçekleşeceğine, olaylar karşısında hiçbir zaman fevri davranmayacağına, üzücü bir tartışmaya girileceğine ve bu tartışma sonucunda çok sevilen biri ile yolların ayrılacağına, hayal edilen her şeye kısa süre içinde kavuşulacağına, yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine, çok büyük ve anlamlı çalışmaların yakın bir zamanda gerçekleştirilerek çok büyük kazançlar elde edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dev ekran gördüyseniz:

  • Başarıya doğru hızla ilerlerken bazı kişilerle tekrar karşılaşabileceğinizi unutmayarak hareket etmeniz gerekiyor.

Kahve falında dev ekran görmek tövbelerinin Allah’a ulaşacağına bu sayede sıkıntılarının, sorunlarının, yaşadığı zorlukların ve çektiği zahmetin sona ereceğine, zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine, bir konu hakkında süren endişeli bekleyişin son bulacağına işarettir.

Kahve falında telefon ekranının çatladığını görmek hayal ettiğinden de çok malı ve parası olacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girerek çok başarılı işler ortaya koyacağına alamet eder.

Kahve falında ekran görmek sorun olarak karşısına çıkan durumları kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine yorulur.

Kahve falında bilgisayar ekranı görmek aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına, sevdiği kişiler ile bazı işlere gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında telefon ekranının kırıldığını görmek sağlıklı, rahat bir hayat süreceğine, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına alamet eder.

Kahve falında büyük ekran televizyon görmek çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine, böylece hayatının kolaylaşacağına inanılır.

Kahve falında bilgisayar ekran görmek alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, bir akrabayla olan dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında dev dalganın altında kalmak kariyerinde atılım yapacağına, yaptıklarından dolayı çok zarara uğrayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir