AnaSayfa / Genel / Kahve falında deri altında kurt görmek

Kahve falında deri altında kurt görmek

Kahve falında deri altında kurt görmek yaşadığı zararı ve mali krizi atlatacağına, rakiplerine karşı güç ve kudret sahibi olup, onların önüne geçeceğine, iş dünyasında çok aranan bir kişi olunacağına, bol kazanç elde edileceğine, böylece çalışmaları takip ve takdir edilecek kimse olacağına, herkes tarafından saygı göreceğine, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, her zaman çok başarılı olacağına, neşeli zamanların yaşanacağına, daha iyi yerlere geleceğine, kariyer sahibi olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına alamet eder.

Kahve falında deri altında kurt gördüyseniz:

  • Düşüncelerinizde devinim sizi bir hayli zorluyor.

Kahve falında deri altında kurt görmek aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına, iş yerinde kıymetinin anlaşılamaması yüzünden kişinin mutsuz olacağına rivayet eder.

Kahve falında deri altında böcek görmek kararlarını alırken kimseye danışmadan hareket edeceğine, işlerinin istediği gibi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında derinin altında kurt görmek dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, yaşadığı tatsız günleri arkasında bırakacağına delalettir.

Kahve falında deride yara görmek çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, adeta dünyaya yeni bir pencereden bakmaya başlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında derisiz koyun görmek yeni hobiler edinileceğine, düşündüğü bir projeyi gerçekleştirmek konusunda büyük bir azim gösterdiği halde yardım eden kişiler tarafından yarı yolda bırakılacağına, kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine delalet eder.

Kahve falında derisiz köpek görmek para sıkıntısı çekmeyeceğine ve rahatının yerinde olacağına, tüm parasını kaybedeceğine alamet eder.

Kahve falında deri mont kaybetmek fal sahibi için yine önemli bir hale geleceğine, kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine, fal sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına delalettir.

Kahve falında ölü yılan derisi görmek atılan adımların boşa gideceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına, sıkıntı yaşadığı zamanlarda hep bir çıkış yolu bulacağına, bu özellikleri yüzünden etrafındaki insanlar tarafından kıskanılacağına ve kötüleneceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir