Kahve falında deri toplamak

Kahve falında deri toplamak düzenin alt üst olmasına ve fal sahibinin zarar edeceğine, iyi geçineceğine, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine ve aile saadetinin hep ilk günkü gibi taze kalacağına, insanları yargılamak yerine onları anlamaya çalışacak kadar da alçak gönüllü davranmasını bileceğine, çok güzel gelişmeler yaşanacağına, yüksek katlı bir inşaat ise sıkıntıların daha büyük çaplı olacağına, içinin huzurla dolacağına, işinde profesyonel kimse olacağına, mükemmeliyetçilikten vazgeçilip daha basit bir hayat sürdürüleceğine tabir olunur.

Kahve falında deri toplamak gördüyseniz:

  • Bazı uğraşlarınız boşa gidebilir.

Kahve falında deri toplamak zaman kaybına sebep olan bir uğraşın terk edileceğine, dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında derisi yüzülmüş keçi görmek zarar edilen bir olayın kısa süre içinde düzgün bir şekilde gerçeğe döneceğine, moral ve sermaye kaybedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kırmızı deri çanta görmek büyük maddi bir kazanca sahip olunacağına, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında siyah deri ceket giydiğini görmek sağlığının ve moralinin bozulacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine işarettir.

Kahve falında derisi soyulmuş koyun görmek özel hayatına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde çözüme ulaştırılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında domuz derisi yüzmek dini bütün, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine, dost ve zararsız olan birini düşman zannetmeye alamet etmektedir.

Kahve falında deri altında kurt görmek borçların ödeneceğine, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, çok büyük emek ile kazanılan makamların iade edileceğine, hastalık çeken insanların yakın bir zaman içinde şifa bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tavşan derisi yüzmek işlerinin tersine dönüp, maddi zarara uğrayacağına, mutluluğunun, kazancının ve rahatlığının daim olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir