AnaSayfa / Genel / Kahve falında deri ayakkabı giymek

Kahve falında deri ayakkabı giymek

Kahve falında deri ayakkabı giymek yaşanan büyük sorunlar ve sıkıntılardan sonra çok daha büyük sorunlar ile uğraşmak zorunda kalınacağına, yardım istenen kişilerin yardım eli uzatmayacağına, ağır bir hastalık ile baş etmek zorunda kalınacağına ve bu sebeple aile hayatının da bozulacağına, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına ve sıkıntılı bir döneme gireceğine, birikimlerini işine yatırarak daha da zengin biri olacağına, yaşanan bir ilişkinin ayrılıkla biteceğine, insanlardan uzaklaşacağına, zarar verici sorunlardan ötürü uzun bir süre kendisini toparlayamayacağına, başı sıkışmış kişilere destek olacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine alamet eder.

Kahve falında deri ayakkabı giymek gördüyseniz:

  • Problemleri düşünmenin tek başına çözüm getirmeyeceğini bilmelisiniz.

Kahve falında deri ayakkabı giymek keyifli günler geçireceğine, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına ve çok zor bir dönem geçirileceğine yorulur.

Kahve falında siyah deri ayakkabı görmek başarısızlığa, karamsarlığa ve hayal kırıklığına, birçok iş teklifi alınacağına rivayet eder.

Kahve falında deri ayakkabı görmek başarıları ile konuşulacağına, ancak daha büyük çalışmalar yapmak için fal sahibinden yardım isteyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kahverengi deri ayakkabı görmek maddi ve manevi olarak çok mutlu olunacağına, düşündüğü bir işte çok geç davrandığı için pişman olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında siyah deri elbise giymek çocuklarının hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, kötü yola sapmaya, dinin emir ve buyruklarını unutmaya alamet eder.

Kahve falında kahverengi deri ceket giymek kısmetinin artacağına, başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında siyah deri eldiven giymek güzel davetler alacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına yorulur.

Kahve falında yeni deri ceket giymek aile büyüklerinden birinin sağlığı ile ilgili olarak kötü haber bir haber alınacağına, birçok ortak nokta olduğunun fark edileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir