AnaSayfa / Genel / Kahve falında deri ayakkabı görmek

Kahve falında deri ayakkabı görmek

Kahve falında deri ayakkabı görmek kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine, müjdeli ve hayırlı haberler alacağına bu sayede deyim yerindeyse içinin açılacağına, girilen bir yolda başarıların sürekli artacağına, halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, endişelerin biteceğine, yeni kısmetlere nail olacağına, ekonomik olarak zarar getirecek bir işe girileceğine, ruhunun esenlik bulup aydınlanacağına delalettir.

Kahve falında deri ayakkabı gördüyseniz:

  • Elde etmek istediğiniz şeylerle ya da yapmak istediğiniz işlerle ilgili planlarınızı yalnız başınıza yapmanız gerekiyor.

Kahve falında siyah deri ayakkabı görmek girilen işlerde çok büyük başarılar kazanılacağına, yolunda gideceğine ve kazancın artarak bolluğun ve bereketin yaşanacağına delalettir.

Kahve falında deri ayakkabı görmek istenmediğiniz bir yere gitmeye, adının yayılacağına işarettir.

Kahve falında kahverengi deri ayakkabı görmek ele geçen kazancın yetersiz kalacağına, falı kapatan kişinin ihtiyaçlarını yeterli oranda karşılayamayacağına ve zor günler geçireceğine, tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine inanılır.

Kahve falında deri ayakkabı giymek verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, kırgınlık yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında siyah deri görmek kısa süre içinde kurtuluşa ereceğine, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında derisi yüzülmüş canlı hayvan görmek başarıya ulaşmak için çok çaba sarfedeceğime, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına, sorunlarından arınacağına delalettir.

Kahve falında deri içinde böcek görmek kişinin dar günler için kenara para atmaya çalışacağına, yakın zamanda olmasa bile ilerleyen zamanlarda büyük başarılar kazanacağına işarettir.

Kahve falında fare derisi görmek etrafındaki insanlar yüzünden adının lekeleneceğine, rahat edeceğine, büyük bir yükten kurtulacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir