AnaSayfa / Genel / Kahve falında ankaraya gitmek

Kahve falında ankaraya gitmek

Kahve falında ankaraya gitmek ün sahibi birisi olunacağına, kırgınlıkların kısa süre içinde biteceğine, övgülerle ve başarılarla dolu bir yaşam sürüleceğine, amaçlarına ve hedeflerine ulaşacağına, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine, mutluluktan, sağlıktan, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, kendisi için isabetli kararlar alacağına, ticaretten ve kazançtan yana zarara gireceğine, darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, böylece yaşanan uykusuz gecelerin biteceğine, çevresindeki kişilerden yana hayırsızlık göreceğine ve şanssızlık yaşayacağına, iş yeri sahibi olacağına, patron koltuğuna geçeceğine işarettir.

Kahve falında ankaraya gitmek gördüyseniz:

  • Birtakım olumsuz etkiler altındasınız.

Kahve falında trenle ankaraya gitmek sorunlarının ve sıkıntılarının yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, yaptığı çalışmalar ile beklediği başarıları alamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ankaraya gitmek sıkıntılarını aşacağına, çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına delalettir.

Kahve falında ankara gitmek hayırlı bazı kişiler ile yeni projelere girmek için ortaklık kuracağına, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, bu ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kaçırılan fırsatlardan daha iyilerinin elde edileceğine ve dostlarla ve aileyle çok mutlu olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında uçakla ankaraya gitmek yaptığı çalışmaların boşa gideceğine, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine tabir olunur.

Kahve falında ders anlatan öğretmen görmek ele geçen para miktarının artmasıyla da kişinin yepyeni bir hayata adım atacağına, rızkın ve kısmetin artacağına işarettir.

Kahve falında ankarada gezmek günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, makbul olandan vazgeçmeyeceğine, sosyal çevrede de güzel değişikliklerin olacağına rivayet eder.

Kahve falında zümrüdü anka kuşu görmek işlerinin bozulacağına, hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine, zarar edeceğine, mutluluğundan olacağına işaret eder.

Kahve falında anka kuşu olmak hedeflerinin başarıya ulaşacağına, evli ise çocuk sahibi olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir