AnaSayfa / Genel / Kahve falında uçakla ankaraya gitmek

Kahve falında uçakla ankaraya gitmek

Kahve falında uçakla ankaraya gitmek hayatında çok sevdiği ve değer verdiği kişilerle bazı işlere gireceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, büyük bir kazadan kıl payı kurtulmaya, geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına, onunla bir ömür mutlu olacağına, büyük kazançlar elde edeceğine ve sorunlarından kurtulacağına, saygın bir hayat yaşayacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, yakın bir zaman içinde çok başarılı işlere imza atacağına, ancak yapılacak bir hata yüzünden işlerin tersine döneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında uçakla ankaraya gitmek gördüyseniz:

  • Yanılsamalar nedeniyle duygusal bir konu tuhaf veya komik bir hal alabilir.

Kahve falında uçakla ankaraya gitmek çok büyük kazançlar elde edip iyi yerlere geleceğine, kişinin açığını arayan bir yöneticinin eline koz verilmesi halinde iş hayatının zora gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ankara gitmek büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine, iş ve alışverişinde durgunluk olacağına rivayet eder.

Kahve falında ankaraya gitmek geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, evinden yiyeceğinin, cebinden de parasının hiç eksik olmayacağına, yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettireceğine, hayallerini gerçeğe dönüştüreceğine, kısmetinin ve talihinin açılacağına yorulur.

Kahve falında trenle ankaraya gitmek geri kalan vaktini ibadetle geçireceğine, işlerin başarılı bir şekilde organize edilmesi sayesinde tıkır tıkır işleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında ankara şehrini görmek çalışmaktan kurtulacağına ve biraz da kendisine zaman ayırma fırsatı elde edeceğine, yeniden sulh ortamının sağlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ankarauda deniz görmek ruhunu güzelleştireceğine, yersiz yere suçlanacağına tabir olunur.

Kahve falında anka görmek zafer elde edeceğine, çok gereksiz ve yanlış atılımların yapılacağına delalettir.

Kahve falında ders anlattığını görmek kişinin ümidini kaybederek pes etme noktasına geleceğine, borçların kapanmamakla beraber her geçen gün artacağına, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir