AnaSayfa / Genel / Kahve falında zümrüdü anka kuşu görmek

Kahve falında zümrüdü anka kuşu görmek

Kahve falında zümrüdü anka kuşu görmek gururlu bir hayat süreceğine, kötü günlerin biteceğine, sıkıntılı bir geleceğe sahip olacağına, maddi ve manevi olarak zorluk yaşayacağına, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, zor zamanlar geçirileceğine ve yeni bir işte can sıkıcı bazı olaylar yaşanacağına, çok güzel ve mutlu günlerin yakında görüleceğine, fakirlikten kurtularak çok daha rahat bir hayata başlayacağına işaret eder.

Kahve falında zümrüdü anka kuşu gördüyseniz:

  • Ortağınız veya eşinizle beraber ileride büyük kazançlar getirecek işlere girebilirsiniz.

Kahve falında zümrüt anka kuşu görmek bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, umutlarını yitireceğine, hayata karşı beklentilerini kaybedeceğine, üzüleceğine, kırılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında zümrüdü anka kuşu görmek elinin bollaşacağına, moralinin yükseleceğine, çevresindeki kişilerin de mutlu olmaları için çaba göstereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında zümrüdü anka görmek projenin gerçekleştirileceğine, birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz anka kuşu görmek huzur ve ferahlık içinde geçeceğine, yaşanan zor günlerin biteceğine rivayet eder.

Kahve falında anka kuşuna binmek yapması gereken şeyleri oturup karar vermesi ve bir plan yapması gerektiğine eğer bu şekilde hareket ederse içinde bulunduğu durumdan rahatlıkla kurtulacağına ve çok zor zamanlar geçirdikten sonra düze çıkılacağına ve kazanç elde edileceğine, gelecek zamanlar için tasarruf yapacağına delalet eder.

Kahve falında anka kuşu olmak isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, evlatların hayırlı insanlar olmasıyla kişinin her açıdan kendisini mutlu hissedeceğine tabir olunur.

Kahve falında kırmızı anka kuşu görmek başarıya giden yolda hiçbir engeli olmayacağına, borçlarının boyunu aşması nedeniyle alacaklarının kapısından ayrılmaz olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil zümrüt görmek çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacak bir dönemin açılacağına, insanlar tarafından el üstünde tutulacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yorum

  1. hayırlı günler,fal fincanımın üst kısımına yakın yerde kanadı açık anka kuşu çıkmış aynı.kuşun kafa kısmını önce dinazora benzettik ama anka kuşuna daha çok benziyo.kuşun pençesine sarılı kağıda benzer şekil var.haber derler ama.iyi mi kötümü.iki yol çıkmış.birinin önü karanlık çıkmış

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir