AnaSayfa / Genel / Kahve falında anka kuşu olmak

Kahve falında anka kuşu olmak

Kahve falında anka kuşu olmak insanların çok zor bir iş olduğu için girmek istemeyeceği bazı çalışmalara gönüllü olarak gireceğine, bu çalışmaların hayırlı bir şekilde sonlandırılması ile insanların imrendiği ve kıskandığı bir kişi olacağına, bir sebeple bazı zararlara uğranacağına, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine ve mutlu olunacağına, birçok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir çöküş yaşayacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve üzüntülü dönemler geçireceğine, ileriki zamanlarda çok pişman olacağına, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına, sevinçli ve hayırlı haberler alınacağına, ana baba duası alınması sayesinde hayatın günden güne daha iyiye gideceğine rivayet eder.

Kahve falında anka kuşu olmak gördüyseniz:

  • Durumunuzu kurtarabilmek için kendinize daha çok vakit ayırmayı denemelisiniz.

Kahve falında anka kuşuna binmek yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına, isabetli adımlar atılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında zümrüdü anka kuşu görmek maddi konularda hiç olmadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, yaptığı bir hareket ya da söylediği bir sözden ötürü insanların kendisinden uzaklaşacağına ve çok büyük bir boşluğa düşüp kendini çok çaresiz hissedeceğine delalet eder.

Kahve falında zümrüt anka kuşu görmek sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, uzun uğraşlar sonunda büyük bir işin altından kalkacağına, aile hayatıyla ilgili olarak çok önemli bir karar vereceğine delalettir.

Kahve falında anka kuşu olmak ahiret hayatlarının da güzel olacağına, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına delalet eder.

Kahve falında beyaz anka kuşu görmek kişinin işlerinin yoluna gireceğine, dertlerinin sonunun geleceğine, korkularının, endişelerinin, hastalıklarının son bulacağına delalettir.

Kahve falında kırmızı anka kuşu görmek fal sahibinin işlerinin açılacağına, kötü olayların meydana geleceğine delalettir.

Kahve falında anna baba görmek maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına, çarelere ve çözümlere ulaşacağına alamet eder.

Kahve falında müge anlıyı görmek saygın biri olacağına, uzun zamandan beri devam eden maddi sorunlarının biteceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir