AnaSayfa / Genel / Kahve falında temiz bir dere görmek

Kahve falında temiz bir dere görmek

Kahve falında temiz bir dere görmek özel yaşamında da beklenmedik iyi gelişmeler sayesinde yalnızlıktan kurtulacağına, mesleğindeki verimliliğinin artacağına bu sayede elinin bollaşacağına, çevresindeki bazı kişilerin adını lekelemeye çalışacaklarına ve yine bu kişilerin kendisi hakkında onur ve gurur kırıcı laflar edeceğine, çok daha kazanç getiren ve daha büyük başarılar kazandıran işler yapacağına, parasının ve malının artacağına, eline yeni fırsatların geçeceğine, bir an önce atılım yapması halinde çok yükseleceğine ve iyi noktalara ulaşacağına, iş hayatının çok sorunlu bir hal alacağına, maddi olanaklarının da elinden kayıp gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında temiz bir dere gördüyseniz:

  • Mantığınızın sesini sezgilerinizle birleştirebilirseniz büyük şeyler elde edebilirsiniz.

Kahve falında temiz derede yüzmek çok büyük kişiler ile çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine ve yakında çok büyük kazançlar elde edecek bir çalışmanın temellerinin atılacağına, herkesin ilgisinin çekileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında temiz berrak dere görmek zorlukların kolaylıkla aşılacağına, manevi bir rahatlama yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında temiz bir dere görmek çok hayırlı ve güzel gelişmelerin olacağına, bir anında çok güleryüzlü ve çok sevimli bir kişi iken bir diğer anında çok somurtkan biri olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında temiz dere görmek rahatlayacağına, ferahlayacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına, sıkıntılarından kurtulması sayesinde rahat bir nefes alacağına ve kendini çok iyi hissedeceğine, oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine, parasının ve malının artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında temiz derede yürümek karşısına çıkan engelleri bir bir aşmayı başaracağına, hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında temiz dereden su içmek hanesine bir güneş gibi doğacak bir müjde alacağına, çok iyi ve kazançlı projeler ortaya koyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında derede temiz su görmek elde bulunan paranın tükeneceğine, işlerin sarpa saracağına inanılır.

Kahve falında temiz akan dere görmek iyi geçineceğine, çevresi ile ilişkilerinin bozulacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir