AnaSayfa / Genel / Kahve falında temiz dere görmek

Kahve falında temiz dere görmek

Kahve falında temiz dere görmek maddi olarak zarar edileceğine, çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, insan sevindireceğine, rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına, bir sebeple her geçen gün daha büyük bir üzüntüye düşüleceğine, hayatınızın neşe dolacağına, güzelleşeceğine, başarısızlığa düşeceğine, süzüleceğine, ağlayacağına, işinde en iyisi olacağına yorulur.

Kahve falında temiz dere gördüyseniz:

  • Risk almanız durumunda kendinizi tartışmaların veya istenmedik ortamların ortasında bulabilirsiniz.

Kahve falında temiz dereden su içmek yakın zamanda yapılan bu işlerin meyvelerinin toplanacağına, hayatını çok daha rahat şekilde idame ettireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında temiz derede yürümek maddi anlamda büyük kayıplar verileceğine, ün sahibi birisi olunacağına rivayet eder.

Kahve falında temiz dere görmek karşısında insanların düğme ilikleyecek konuma geleceğine, saygınlık kazanacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına inanılır.

Kahve falında temiz akan dere görmek kazancın neredeyse yarı yarıya düşeceğine, manevi olarak çok yıpranılacağına, sevdiği kişiler tarafından uğratılacağı zararlar yüzünden çok büyük üzüntü duyacağına, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında derede temiz su görmek işlerinin kapanacağına, gelirinin düşeceğine, keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine, güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına delalet eder.

Kahve falında temiz derede yüzmek büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya Allah diyerek çok riskli işlere gireceğine, ruhen ve bedenen yenileneceğine inanılır.

Kahve falında temiz bir dere görmek etrafındaki kişiler ile çok sorun yaşayacağına, rakipsiz hale geleceğine alamet eder.

Kahve falında temiz berrak dere görmek kötü yollara gireceğine, inancından sapacağına, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir