AnaSayfa / Genel / Kahve falında derede araba görmek

Kahve falında derede araba görmek

Kahve falında derede araba görmek doğru yolu bulacağına, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, yakın bir arkadaşın vesile olması sayesinde iş hayatında zor geçen bir dönemin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, evindeki verimin, işindeki bereketin de çoğalacağına, hiç beklemediği sıkıntılar yaşayacağına, mutlu ve hafif hissedeceğine, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, başarıları ve kişiliği ile adından söz ettireceğine, bir hastalıktan kurtulunacağına rivayet eder.

Kahve falında derede araba gördüyseniz:

  • Çok fazla seçenek sizi zor durumda bırakabilir.

Kahve falında derede araba görmek üzüntülerin biteceğine ve hayal edilen şeylere kavuşulacağına, aile bireylerinin birbirlerine verecekleri destekler sayesinde işlerin eskisinden daha iyi ve daha büyük bir hale dönüşeceğine ve daha çok kazanç sağlayacağına delalet eder.

Kahve falında arabayla dereye düşmek hayırlı kız evlatlara sahip olacağına, çok mutlu bir hayat yaşayacağına ve çok büyük bir bolluk ve bereket içinde yaşayıp rahat ereceğine, şansının açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine yorulur.

Kahve falında dereden arabayla geçmek aynı zamanda yaptığı işlerde çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, büyük işlere girmek pek sıkıntı çekmeyeceğine ve iş hayatı için gereken ne varsa yapacağına, sorun üzerine sorun yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında arabayla dereye uçmak elindeki işi bitirmeden başka işlere yönelen kişinin motivasyonunun da bozulacağına, uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına delalet etmektedir.

Kahve falında taşlı dereden geçmek uzun zamandan beri kazanmadığı kadar büyük bir kazanç elde edeceğine, mal mülk konusunda çok büyük adımlar atıp çok zengin olacağına, büyük başarılar ve ödüller ile dönülmesi durumunda ödülden pay verileceğine tabir olunur.

Kahve falında ormanda dere görmek onun sevincini de, mutluluğunu da kendi sevinci ve mutluluğu bileceğine, huzurunun da yerine geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ters akan dere görmek hayırlı ve karlı fırsatlar elde edeceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve bu sayede kişinin yakın zamanda düze çıkıp moral bulacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, uzun zamandan beri çekilen zorluğun kısa bir süreliğine de olsa biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında akan su dere görmek haksızlıklara da karşı geleceğine, işsizseniz işe gireceğinize işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir