AnaSayfa / Genel / Kahve falında derede alabalık görmek

Kahve falında derede alabalık görmek

Kahve falında derede alabalık görmek hem evinde, hem de işinde söz sahibi olacağına, bolluk içinde yaşamanın keyfini süreceğine, çok mutlu olacağına, sevineceğine, çok kazançlı adımlar atıp büyük paralar kazanacağına, mal ve para yönünden büyük bir zarara uğrayacağına, sevinçli ve hayırlı haberler alınacağına, ana baba duası alınması sayesinde hayatın günden güne daha iyiye gideceğine, lüksünün artacağına, yaşadığı kara günlerden kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında derede alabalık gördüyseniz:

  • Doğru araç gerece sahip olmak zaman kaybını engelleyebilir.

Kahve falında derede alabalık görmek sıkıntılarından kurtulacağına, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına ve içinde bulunduğu zararları ve borçları bitireceğine, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine ve ferahlığa çıkılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında derede alabalık tutmak sağlık ve huzur dolu bir döneme gireceğine, ele güne muhtaç olacağına alamet eder.

Kahve falında pişmiş alabalık görmek kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine ve çok rahat ve refah içinde bir hayat yaşayıp huzurlu olacağına, böylece mesleğinde önemli aşamalar kaydedeceğine ve bunun doyumsuz hazzını yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında alabalık sürüsü görmek bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine ya da bir ihalede ön sıraya girileceğine ya da yalan ve dolanla insanlardan para toplanacağına, onlara hayrının dokunacağına delalet eder.

Kahve falında canlı alabalık görmek kişinin üstünde çok fazla baskı hissetmesi ve her şeyin hesabının sorulması nedeniyle sıkıntılar yaşayacağına, makbul olan yollardan ayrılmayacağına tabir olunur.

Kahve falında büyük alabalık yakalamak güleceğine, eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına, keyfini, neşesini, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine alamet eder.

Kahve falında büyük alabalık görmek ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine, iş hayatında yeni bir dönemin kapılarının açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında alabalık satın almak rahatlığa erileceğine, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir