AnaSayfa / Genel / Kahve falında alabalık görmek

Kahve falında alabalık görmek

Kahve falında alabalık görmek bir sebeple attığı her adımda ve girdiği her çalışmada çok dikkat etmesi gerektiğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, çok yakın bir zaman içinde çok hayırlı bir işe gireceğine, bu iş sayesinde çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve çok büyük arzu duyduğu şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına, sosyal çevrede de güzel değişikliklerin olacağına, hayır duaları alınacağına, zorlukların ortadan kaldırılacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, elinin hiçbir zaman darda kalmayacağına, mutlu bir yuvaya sahip olacağına işarettir.

Kahve falında alabalık gördüyseniz:

  • Özel olarak görüşeceğiniz bir kişinin belli amaçlarınızı gerçekleştirmenizi sağlamanızda faydası olabilir.

Kahve falında alabalık havuzu görmek çok üzüleceğine ve mutsuz olacağına, işlerin eskisinden çok daha iyi olacağına, kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında büyük alabalık görmek sorunlarına bir yenisinin daha ekleneceğine, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında derede alabalık görmek moralsiz ve tatsız günler geçireceğine, büyük kayıplara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında canlı alabalık görmek sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, yaptığı bir hareket ya da söylediği bir sözden ötürü insanların kendisinden uzaklaşacağına ve çok büyük bir boşluğa düşüp kendini çok çaresiz hissedeceğine, hayırlı bir yola çıkılacağına alamet eder.

Kahve falında kırmızı benekli alabalık görmek elindekileri de alıp götüreceğine, çok istenen bir şeye sahip olunacağına ve zorlukların aşılacağına inanılır.

Kahve falında alabalık sürüsü görmek toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine, bozulan işlerin tekrar yoluna gireceğine yorulur.

Kahve falında alabalık tutmak işlerin hayırlı kapılar açacağına, üzerindeki uğursuzluğun ve şanssızlığın kalmayacağına, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine işarettir.

Kahve falında kızarmış alabalık görmek onların yanındayken her anın doyasıya tadını çıkaracağına, sorumsuzlukları yüzünden büyük sıkıntılara girilen bir kişi ile aradaki bağların kopartılacağına ve hakkaniyetli bir paylaşım içine girileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir