AnaSayfa / Genel / Kahve falında alabalık tutmak

Kahve falında alabalık tutmak

Kahve falında alabalık tutmak çok sevilen bir kişi ile yaşanan bir ayrılığın sona ereceğine, mutlu ve huzurlu olacağına, haneye dertlerin gireceğine , falı kapatan kişinin bu duruma hazırlıksız olarak yakalanıp, uzun süre ne yapacağını bilemez olacağına, ruhunun da şifaya kavuşacağına, başına türlü belalar geleceğine, çok rahat bir döneme gireceğine, fal sahibi eğer bekâr birisi ise yakın hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ama evli birisi ise çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, sosyal ilişkilerinin de bu süreçte daha fazla yıpranacağına inanılır.

Kahve falında alabalık tutmak gördüyseniz:

  • Artistik açıdan gelişmenizi veya bir amacınıza ulaşmanızı sağlayacak belli bir plan ya da düzenleme yapma fırsatı bulabilirsiniz.

Kahve falında derede alabalık tutmak hayal kırıklığı yaşayacağına, yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına, umutlarını kaybedeceğine, büyük bir proje gerçekleştirerek çok saygın bir kişi olacağına inanılır.

Kahve falında alabalık tutmak eline geçen parayı neredeyse boş yere harcayacağına, çeşitli ortaklıklar kurup çok hayırlı işlere girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında büyük alabalık yakalamak üzüntülerini bölüşeceğine, yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine ve işlerinin çok iyi gittiği dönemlerde bile büyük bir endişe duyacağına alamet eder.

Kahve falında alabalık temizlemek zorlukları teker teker aşacağına, sevilen bir kişiye yardım edileceğine, sağlığıyla ilgili olarak pek sorun yaşamayacağına delalettir.

Kahve falında alabalık havuzu görmek yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, iş hayatının tamamen bozulacağına rivayet eder.

Kahve falında alabalık görmek kısmetin ve bereketin hüküm süreceğine, gönlündeki gibi sevileceğine inanılır.

Kahve falında kızarmış alabalık görmek hem maddi hem de manevi olarak güç kudret sahibi olacağına, sıkıntılarının biteceğine, parasının ve malının çoğalacağına tabir olunur.

Kahve falında pişmiş alabalık görmek işlerin her geçen gün farklı bir sorunla karşılaşacağına, ruhsal olarak büyük zarar verecek bir olayla karşılaşılacağına ve prestij sahibi bir kişi iken yaşanacak kötü bir durumla birlikte iş dünyasındaki tüm saygınlığın ve başarıların silineceğine, atılacak adımlar sayesinde büyük ses getirileceğine, çevredeki insanlardan da destek alınacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir