AnaSayfa / Genel / Kahve falında anıt görmek

Kahve falında anıt görmek

Kahve falında anıt görmek yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına, ilerleyeceğine, yeni iş yerleri açacak ya da işini büyütecek güce kavuşacağına, tabiatı kötü olan kişiye, rızkının azalacağına, ona özlemle sarılacağına, aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, aile hayatı içinde yaşanan kötü günlerin geride kalacağına, evine huzur ve bereketin geleceğine işarettir.

Kahve falında anıt gördüyseniz:

  • Normal şartlarda dikkat etmediğiniz noktaları görmeye başlamanın faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında atatürkün anıtkabri görmek çok üst mevkilere yükseleceğine, fal sahibinin hayatındaki en büyük aşkı yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında özgürlük anıtını görmek hem maddi olarak hem de manevi olarak keyfinin yerine geleceğine, büyük başarı kazanacağına delalet eder.

Kahve falında anıt görmek kişinin gönül hoşluğuna kavuşacağına, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine tabir olunur.

Kahve falında anıt mezar görmek büyük başarılar kazanmak için çıktığı yolda hiç beklemediği kadar güzel günler ve hayırlı çalışmalar göreceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına işarettir.

Kahve falında atatürkün anıtkabiri görmek ilerleyen zamanlarda da istediği neticeye ulaşacağına, zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına, sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine işarettir.

Kahve falında anıtkabir görmek çok büyük bir üzüntü duyacağına, çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında atatürk anıtı görmek çok büyük ve değerli işlere imza atacağına, hep aradığı rahatlığa ve kolaylığa kavuşacağına yorulur.

Kahve falında anıtkabiri ziyaret etmek dertlerin son bulacağına ve çok hayırlı ve bol kazançlı bir işe girileceğine, kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir