AnaSayfa / Genel / Kahve falında anıt mezar görmek

Kahve falında anıt mezar görmek

Kahve falında anıt mezar görmek bolluğa, berekete ve zenginliğe ulaşacağına, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, işinde çok ilerleyeceğine, kişinin yüzünün güleceğine, hayatının güzelleşeceğine ve işlerinin de kolaylaşacağına, isabetli adımlar atacağına, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, uzak bir akrabadan kalacak miras sayesinde yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine ve zorlukların aşılacağına, çevresinin hep insanlarla dolu olacağına, inandıklarının ve gönül verdiklerinin kendisini hüsran uğratacağına, yeni girişimlerde bulunacağına ve gelirinin arttırmak için atılıma geçeceğine alamet eder.

Kahve falında anıt mezar gördüyseniz:

  • Belli iş birlikleriniz refaha kavuşmanızda etkili olabilir veya karlı bir hal alabilir.

Kahve falında anıt mezar görmek büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına, kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına inanılır.

Kahve falında atatürk anıtkabiri görmek endişe edilen konularda çok zor zamanlar geçirileceğine, mutluluğun ve huzurun gün geçtikçe artacağına, iş dünyasında çok sağlam ve sarsılmaz bir mevki edinileceğine işarettir.

Kahve falında anıtkabiri ziyaret etmek çok büyük bir çalışma içine girip ortaya koyacağı projeler ile adından çok güzel ve saygın bir şekilde söz ettireceğine, uzun zamandan beri iş hayatında yaşadığı sorunlardan kurtulmak için çok başarılı bir kişi ile ortaklık kuracağına, bol kazanç getireceğine, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına rivayet eder.

Kahve falında anıtkabir görmek iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine, arkadaş ilişkilerinde küslüklerin, kırgınlıkların, alınganlıkların hasıl olacağına tabir olunur.

Kahve falında atatürkün anıtkabiri görmek çok hayırlı bir işe girip kazandığı başarılar sayesinde çok büyük terfi edeceğine, ters giden işlerinin düzeldiğine ve içinde bulunduğu hem maddi hem manevi durumdan çok büyük bir mutluluk duyduğuna, çok hayırlı işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında özgürlük anıtı görmek dertlerini unutmasına, gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına, ya da böyle kişilerin olduğu bir ortamda çalışma mecburiyetinde kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında atatürkün anıtkabri görmek zenginlik getirecek adımlar atılacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, daha yeni ve daha güzel projeler ortaya koyacağına yorulur.

Kahve falında anıt görmek özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına, her geçen gün daha da kötü olaylar yaşayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir