AnaSayfa / Genel / Kahve falında özgürlük anıtını görmek

Kahve falında özgürlük anıtını görmek

Kahve falında özgürlük anıtını görmek yarar getireceğine, maddi açıdan çok büyük gelir kaynağı olacağına, hayatı ile bazı kararlar vereceğine, yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına ve sıra dışı bir hale geleceğine, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına, zor zamanlarında da en büyük destekçilerinin yine bu kimseler olacağına, ancak daha sonra yakın bir arkadaştan alınacak destek sayesinde zorlukların aşılacağına, dertlerin, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, sözünde duracağına, üzüntülerinin ve mutsuzluğunun son bulacağına alamet eder.

Kahve falında özgürlük anıtını gördüyseniz:

  • Haraketsizlikten kaynaklanan bir uyuşukluk içinde olmanız da mümkündür.

Kahve falında özgürlük anıtını görmek evi kendisinin çekip çevireceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde içinde bulunduğu işi çok üst seviyelere çıkaracağına yorulmaktadır.

Kahve falında özgürlük anıtı görmek yaşadığı şehirde yeni bir işe gireceğine, hayırlı bir kişi ile dünyaevine gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında atatürkün anıtkabiri görmek hiçbir şeyin planladığı gibi olmayacağına, hayatına yeni ve temiz bir sayfa açacağına yorulur.

Kahve falında anıtkabir görmek gelirinin çoğalacağına, tahliye gibi sevindirici haberlerin yakın zamanda geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tarihi anıt görmek aile hayatı içinde istenen ve hayali kurulan ne varsa sahip olunacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere yakın bir zamanda kavuşacağına inanılır.

Kahve falında anıt mezar görmek işinden ve ekmeğinden olacağına, beklentilerinin yerine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında atatürk anıtı görmek her iki konuda da gönlünden geçenlerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, şansının kendinden yana olacağına, maddi durumun orta halli seyir izleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında atatürkün anıtkabri görmek çalışmalarının yarıda kalacağına, borçların bir türlü ödenemeyeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir