AnaSayfa / Genel / Kahve falında anıtkabir görmek

Kahve falında anıtkabir görmek

Kahve falında anıtkabir görmek iş hayatında uzun bir süre boyunca neredeyse iflas etme tehlikesi ile yaşanacağına, bu sebeple çok büyük stres nöbetleri geçirileceğine, zorlukların çözüme kavuşacağına, atılacak adımların boşa çıkacağına, endişelerinin, üzüntülerinin ve yaşadığı zorlukların artacağına, fal sahibinin şanssızlık yaşayacağına, hayatına kolaylıkların, avantajların, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine, maddi anlamda rahatının daimi olacağına, resmi bir kurumda işe girileceğine, büyük bir kazanç kapısı kazanılacağına yorulur.

Kahve falında anıtkabir gördüyseniz:

  • İlgi alanınıza giren konularda hızla ilerleyebilirsiniz.

Kahve falında anıtkabiri ziyaret etmek onlar adına aç insanları doyuracağına, fakir çocukları giydireceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine işaret eder.

Kahve falında tarihi anıt görmek iş hayatında ve aile hayatında huzursuz günlerin başgöstermesine neden olacağına, dilediği gibi yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında atatürkün anıtkabri görmek kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, mutlu ve sağlıklı olacağına işaret eder.

Kahve falında anıt görmek gelecek zamanlar için tasarruf yapacağına, maddi ve manevi zarara uğranacağına, işlerin büyük bir açmaza gireceğine alamet eder.

Kahve falında anıtkabir görmek sağlık sorunlarının son bulacağına, çalışma hayatının aksiliklerle dolu olacağına delalettir.

Kahve falında atatürkün anıtkabiri görmek bebek sahibi olunacağına, yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına ve bol kazançlı bir çalışmaya girileceğine, hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına inanılır.

Kahve falında anıt mezar görmek en ufak hatasını bile erkenden fark ederek önlem alacağına, hayati tehlike içeren bu kazadan sonra işlerin aksayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında atatürk anıtı görmek saygı duyduğu ve önemsediği biri haline geleceğine, üzüleceğine, gözyaşı dökeceğine, mutsuz olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir