AnaSayfa / Genel / Kahve falında depremin olup bittiğini görmek

Kahve falında depremin olup bittiğini görmek

Kahve falında depremin olup bittiğini görmek alınacak destek ile moral olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, tutarsız ve haksız bazı olaylar yüzünden aile bireyleri arasında bazı sorunların ve kırgınlıkların yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların aşılmasında çok sevilen ve değer verilen kişilerin yardımlarının alınacağına, uğranılan zararın telafi edileceğine, elinden gelen herşeyi büyük bir sabırla gerçekleştireceğine, sorunlarından kurtulmak için sevdiği kişilerden yardım isteyeceğine ancak herhangi bir kişiden bir türlü yardım alamayacağına, bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, zenginlik sahibi olunacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine rivayet eder.

Kahve falında depremin olup bittiğini gördüyseniz:

  • Duygusal iniş çıkışlarınızın görünür olmamasına dikkat etmelisiniz.

Kahve falında depremin olup bittiğini görmek kişinin bu sürüncemeden ötürü canının sıkılacağına, çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına işaret eder.

Kahve falında depremde evlerin yıkılmasını görmek yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, çektiği zahmetin, zorlukların ve çilelerin azalacağına inanılır.

Kahve falında deprem ve tsunami görmek kafasına hiçbir şeyi takmadan, her zaman şükür içinde olacağına, hanesine bolluk geleceğine delalet eder.

Kahve falında depremin altında kalmak uzun süre kendini toparlayamayacağına, sorunlarının yakın bir zamanda Allah’ın izni ile son bulacağına delalet eder.

Kahve falında deprem olduğunu ve evin yıkıldığını görmek büyük sıkıntılar ve sorunlar çekeceğine, umutlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında deprem korkusu yaşamak sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, çok büyük bir aşkı, sevgiyi kaybederek ömür boyu pişman olacağına tabir olunur.

Kahve falında deprem olurken dua etmek işle ilgili inzivaya çekileceğine, para sıkıntısına düşmeyeceğine, sadece maddi anlamda değil, manevi anlamda da huzur içinde olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında okulda deprem olduğunu görmek isabetli kararlar vermeyişi nedeni ile maddi anlamda bir hayli zarara uğrayacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir