AnaSayfa / Genel / Kahve falında okulda deprem olduğunu görmek

Kahve falında okulda deprem olduğunu görmek

Kahve falında okulda deprem olduğunu görmek işlerinin her zaman büyüyeceğine, üzüntülerinin sona ereceğine, büyük başarılar kazanacağına, yeni bir semte taşınılacağına, yaşadığı muhitin yenileneceğine, elinin bollaşacağına, kazancının artacağına ve hayatına keyif geleceğine, kısmetlerinin kapanacağına, kişinin de hiç olmadığı kadar bahtiyar olacağına, sevip saydığı bir birey olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında okulda deprem olduğunu gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz insanla görüşememeniz söz konusu olabilir.

Kahve falında okulda deprem görmek darp edileceğine, başarıya giden yollarının açılacağına, yaşadığı kötü günlerin son bulacağına, hem maddi olarak hem de manevi olarak keyfinin yerine geleceğine rivayet eder.

Kahve falında okulda deprem olduğunu görmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek kimsenin yapmak istemeyeceği ancak çok kazanç getirecek çalışmalara imza atacağına, sevinçli bir hayat süreceğine işaret eder.

Kahve falında depremde başkasının evinin yıkıldığını görmek hayal ettiği işe ve hayata kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına ve eline geçecek mal mülk sayesinde ömür boyu rahat bir hayat süreceğine, insanlar arasında büyük itibar kazanacağına ve insanlardan hürmet göreceğine inanılır.

Kahve falında birini depremden kurtarmak yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, tabiri caizse ağız tadından olacağına delalettir.

Kahve falında depremde insan kurtarmak rahatının bozulacağına, ruhunda duyacağı çok büyük bir boşluk yüzünden insanlardan uzaklaşacağına, çok kötü günler geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işine ve hayatına geri döneceğine işaret eder.

Kahve falında depremi yasamak maddi ve manevi sıkıntıların yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, iş konusunda sıkıntı çekileceğine, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında deniz depremi görmek ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına, ancak o zaman rahat bir nefes alacağına ve kendisine geleceğine delalettir.

Kahve falında depremde dua etmek bazı küçük sorunların gittikçe büyüyeceğine, iş hayatında rakiplerin oyununa gelineceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir