AnaSayfa / Genel / Kahve falında anıları görmek

Kahve falında anıları görmek

Kahve falında anıları görmek yaptığı işlerin günbegün artacağına, ilk etapta biraz şaşkınlık yaşasa bile daha sonra çok daha rahatlayacağına, iş hayatında ortaya koyacağı bazı çalışmalar ve alacağı başarılar sayesinde büyük bir özgüvene kavuşacağına, sıkıntılarını bu sayede çözeceğine, hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine, garanti ve sürekli olacak başarı ve kazanç elde edeceğine, büyük bir kazadan kıl payı kurtulmaya, geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına ve sevap işleyeceğine işaret eder.

Kahve falında anıları gördüyseniz:

  • Bilindiği gibi sürekli aynı şeyleri yaparak farklı sonuçlar elde edemezsiniz.

Kahve falında ölüm anını görmek haksızlık yapmayacağına, kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kıyamet anını görmek adının tüm dünyaya yayılacağına, parasının ve makamının artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölüm anını beklemek mutluluğunun ve huzurunun da yerine geleceğine, rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında eşek anırması duymak kazanılan paranın yeni bir ev almak ya da iş kurmak için kullanılacağına, kendisini temizlemek için her fırsatı değerlendireceğine yorulur.

Kahve falında ölüm anı yaşamak rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, üstün başarılar alacağına, çok büyük bir destek alarak iş hayatında uğradığı zarardan kurtulacağına ve büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında ölüm anını yaşamak malının ve parasının eksilmeyeceğine, neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin ölüm anını görmek hayırlı ve güzel günler göreceğine, aradığı çareleri bulacağına rivayet eder.

Kahve falında bir kişinin ölüm anını görmek çok sıkıntı çekilmiş olan konularda rahata ereceğine, malının, parasının, bağının ve bahçesinin de artacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir