AnaSayfa / Genel / Kahve falında depremden zarar görmek

Kahve falında depremden zarar görmek

Kahve falında depremden zarar görmek çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına, kem gözlerden ve nazardan korunacağına, bir sebeple büyük bir üzüntü duyacağına, fal sahibinin bu durumu fark ederek akıllıca davranarak bu kişileri birbirine düşüreceğine yorumlandığı gibi, farklı olarak kişinin yapacağı yanlışların dostlarıyla arasını açacağına, sevdiği kişiyle çok uyumlu bir ilişki yaşayacağına, rakiplerine karşı her zaman çok daha güçlü olacağına, ferah bir eve geçileceğine, arzu ve isteklerinin de gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında depremden zarar gördüyseniz:

  • Beklenmedik harcamalar veya olaylar söz konusu olabilir.

Kahve falında depremde zarar görmek çok istediği ve hayal ettiği şeylere büyük bir azim göstermesi sayesinde kavuşacağına ve aile hayatını da eski haline döndüreceğine, endişe edilen durumların ortadan kalkacağına ve güzel günlerin en sonunda geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında zararsız deprem görmek iş konusunda daha sakin hareket edileceğine, üzüntü ve sıkıntı yaratan durumların çok iyi bir şekilde çözüme kavuşacağına, zor zamanların biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında depremden zarar görmemek her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, zor ve çok sıkıntılı durumlar yaşayacağına, falı kapatan kişinin, büyük bir emek vererek ve çok büyük azim göstererek başarıya ulaşacağına, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine işaret eder.

Kahve falında depremden zarar görmek daha saygın ve yüksek bir noktaya geleceğine, sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine işaret eder.

Kahve falında kendine zarar vermek maddi ve manevi olarak uğradığı zararların telafi edileceğine, aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevgilinin zarar görmek büyük ses getirecek işlere girileceğine, bekârlığına da veda edeceğine rivayet eder.

Kahve falında zararlı böcek öldürmek ticaret ya da meslek hayatında kararlı adımlar atacağına, yaşamın tadını doyasıya çıkaracak mali imkana da sahip olacağına alamet eder.

Kahve falında şeytanın zarar verdiğini görmek aile hayatının her zamankinden daha güzel olacağına, hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir