AnaSayfa / Genel / Kahve falında depremden korkmak

Kahve falında depremden korkmak

Kahve falında depremden korkmak herkesin takdirini toplayacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, gözyaşı dökeceğine, heyecanlı ve hızlı günler geçireceğine, moral bulacağına, alınan bazı kararlar doğrultusunda fal sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına, rahatsızlık veren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına vebazı küçük sorunlar yüzünden hayata geçirilemeyen bir projenin gerçekleştirileceğine, bir miktar para kaybedeceğine ve üzüntü yaşayacağına, olumlu şekilde ilerlemeyeceğine, başına kötü ve tatsız olaylar geleceğine, problemlerinin ve borçlarının da çoğalacağına, kişinin zor ve mutsuz günler geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında depremden korkmak gördüyseniz:

  • Neyi başarmak ya da tamamlamak istediğiniz konusunda net olmanız gerekiyor.

Kahve falında deprem olması ve korkmak sevdiği kişiler ile çok rahat ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına, varolan sorunlarının sona ereceğine, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında depremden korkmak sevdiği kişilerin mutlu olacağına, gerçek olmayan ithamlarla başkalarına saldırıda bulunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında deprem olduğunu binaların yıkıldığını görmek hasta iseniz yakın zamanda şifa bulacağınıza, bereketin ve verimin hâkim olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında deprem görüp ağlamak verilen sözlerin yerine getirileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, maddi durumunuz iyiyse işlerinizin kötüleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında deprem olacağını sanmak elindeki bütün kaynakları kullanarak bu kişiye çok büyük bir destek vereceğine, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında depremin olacağını görmek mutlu zamanlar geçireceğine, eskiden beri çok istenen şeylerin yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine ve bu sayede daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, düşmanını alt edeceğine delalet eder.

Kahve falında depremle sarsılmak bazı sıkıntılarından kurtulmasını sağlayacağına, ruhunu ve bedenini dinlendireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında depremin ortasında kalmak işlerinde atacağı adımlar sayesinde şansının döneceğine, iş hayatında yeni bir dönem açılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir