Kahve falında depremin olacağını görmek

Kahve falında depremin olacağını görmek hayatına kaldığı yerden çok daha güçlü şekilde devam edeceğine, kendisini çok zor durumların içinde bulacağına, elinde bulunan imkânları pek iyi bir şekilde değerlendireceğine, zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine ancak bir süre sonra sular durulduğunda yeniden sakinleşerek, sonuçtan memnun kalacağına, çalışmadan da sabit bir gelire sahip olma şansın elde edeceğine, rakiplerini ve düşmanlarını geride bırakacağına, iç dünyasında rahata kavuşacağına, tatsızlıkların yaşanacağına, hedeflerine doğru emin adımlarla yol alacağına, atılıma geçeceğine delalettir.

Kahve falında depremin olacağını gördüyseniz:

  • Hiçbir konuda aşırılığa kaçmamaya çalışmalısınız.

Kahve falında deprem ve su görmek ihanete uğrayacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sürekli deprem görmek eş, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına, hayatının iplerini eline alacağına delalettir.

Kahve falında deprem sarsıntı görmek şansın bir türlü dönmeyeceğine, hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına işarettir.

Kahve falında depremden kurtulduğunu görmek çok zor bir dönemi bitirip başarılı bir döneme yelken açacağına, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına ve çok iyi günler göreceğine inanılır.

Kahve falında depremde çocuğunun öldüğünü görmek emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine, kısmetsizlik yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında birini depremden kurtarmak iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, aile bireyleri arasındaki bağların daha sıkı bir hal alacağına, ailevi sorunlardan ötürü bir türlü üzerinde duramadığı işlere yakın zaman içinde tekrar döneceğine işaret eder.

Kahve falında depremde birinin öldüğünü görmek kurulacak bir ortaklık sayesinde refah seviyesinin gittikçe yükseleceğine, sorunlardan dolayı tırnaklarını yemeye başlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında depremde evin altında kalmak atılan adımların zorluk yaratacağına, ortaklar arasındaki anlaşmazlıkların son bulup dostluğun daha güçleneceğine ve atılacak her adımda daha iyi işler yapılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir