AnaSayfa / Genel / Kahve falında depremden birini kurtarmak

Kahve falında depremden birini kurtarmak

Kahve falında depremden birini kurtarmak çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine, sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde iş sahibi olunacağına, çok büyük bir aşkı, sevgiyi kaybederek ömür boyu pişman olacağına, gideceği bir yolculuktan ya da yapacağı bir işten sonra yalnız kalmak için bir yere gideceğine, yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına, çok zengin olmasa dahi kimseye el açmadan ömrünü tamamlayabileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında depremden birini kurtarmak gördüyseniz:

  • Başladığınız işleri yarım bırakmayın.

Kahve falında depremden insan kurtarmak insanları günah işlemeye teşvik edeceğine, kısa süre içinde çok üzüleceği bir olay yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında depremden birini kurtarmak iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve uzun zamandan beri hayal edilen bir şeye yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, fal sahibinin bu sayede ağız tadı içinde bir hayat geçireceğine işarettir.

Kahve falında birini depremden kurtarmak bir anda karamsarlığa kapılacak olan fal sahibinin düşünmeden alacağı kararlar yüzünden daha sonra rahatsızlık duyacağına, yeni bir işe girip yeni bir şehre taşınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında depremden bebek kurtarmak çok zor günler yaşayacağına, üzüleceğine ve hastalanacağına delalet eder.

Kahve falında depremde birini kurtarmak falı kapatan kişiyi çok zor durumlara düşürecek olaylardan kurtulacağına, birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile yapılacak bir işte çok iyi bir karar verileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında depremde insan kurtarmak zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, başarılı ve hayırlı atılımlar yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sınıfta deprem olduğunu görmek üzücü olaylar yaşanacağına, sıkıntıların ve dertlerin biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında depremde evinin yıkıldığını görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, uğranılan zararın telafi edileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir