AnaSayfa / Genel / Kahve falında depremden insan kurtarmak

Kahve falında depremden insan kurtarmak

Kahve falında depremden insan kurtarmak mallarını ve makamını garantileyeceğine, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, nerede akşam orada sabah felsefesi ile yaşamaktan vazgeçeceğine, daha düzenli ve güzel bir yaşama sahip olmak için adım atacağına, maddi ve manevi olarak destek olacağına, dertlerin biteceğine, işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine, ticarette büyük bir itibar kaybedeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının kalmayacağına tabir olunur.

Kahve falında depremden insan kurtarmak gördüyseniz:

  • Kesin cevaplar vermezseniz yanlış bilgi vermekle suçlanabilirsiniz.

Kahve falında depremden insan kurtarmak aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine, yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında depremde insan kurtarmak daha büyük kazançlar elde edileceğine ve her zamankinden daha iyi projeler ortaya konacağına, işlerinin kolaylaşacağına işarettir.

Kahve falında depremde birini kurtarmak eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, trenin tünelden çıkması ise çalışma hayatında yaşadığınız zorlukların biteceğine yorulur.

Kahve falında birini depremden kurtarmak ardından uzun süreli maddi sıkıntıya girileceğine ve bu yüzden insanlara olan güvenin sarsılacağına, hasta olan kişilerin hastalıklarını Allah’ın izni ile yeneceklerine,  ailesinde sorun olanların sorunlarından kurtulacaklarına, evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına yorulur.

Kahve falında depremden birini kurtarmak kısa vadedeki bütün hedeflere ulaşılacağına, eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına, dertlerin, sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine delalettir.

Kahve falında depremden bebek kurtarmak kendisini Allah katında günahkar kılacak, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına sonradan da pişman olup, üzüleceğine, güç alacağına tabir olunur.

Kahve falında yanan insanı kurtarmak kazancının çoğalmasıyla geçiminin kolay hale geleceğine, pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına alamet eder.

Kahve falında insan kurtardığını görmek iş yerinde veriminin düşmesi sonucunda işini kaybetme tehlikesi ile karşılaşacağına, maddi sıkıntıların biteceğine, işlerin yoluna gireceğine ve geçim derdinin de son bulacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir