AnaSayfa / Genel / Kahve falında depremde evinin yıkıldığını görmek

Kahve falında depremde evinin yıkıldığını görmek

Kahve falında depremde evinin yıkıldığını görmek kendisini çok zor durumlar içinde bulacağına, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına, ileride çok zengin biri olacağına, işlerin çok yakın bir zaman içinde çözüme kavuşmasına yardım edeceğine, sorunlarının alacağı destek sayesinde sona ereceğine, cebine giren paranın gittikçe azalacağına, kendisini yalnız ve çok kötü hissedeceğine, isteklerinin ve beklentilerinin yerine geleceğine, başarılarının önünde hiç kimsenin durmayacağına tabir olunur.

Kahve falında depremde evinin yıkıldığını gördüyseniz:

  • Fazla zorladığınızda ise riskiniz artacak.

Kahve falında deprem olduğunu ve evin yıkıldığını görmek fakirleşeceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına işarettir.

Kahve falında depremde başkasının evinin yıkıldığını görmek fakirlikten kurtulacağına, sevinçli haberlerin geride kalacağına işarettir.

Kahve falında depremde evin yıkılmasını görmek kariyerinin herkesin kolaylıkla elde edemeyeceği nitelikte olacağına, yoluna çıkan engelleri herhangi bir yardım almadan aşacağına, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine yorulur.

Kahve falında deprem olup evin yıkıldığını görmek müşterinin çoğalacağına ve fal sahibinin yüzünün güleceğine, kazancının düşeceğine, malının elinden gideceğine ve tüm huzurunun kaçacağına işarettir.

Kahve falında depremden evin yıkıldığını görmek nankörlüğe ve vefasızlığa uğrayarak kendisi için çok ağır sayılacak olaylar yaşayacağına, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına alamet eder.

Kahve falında depremde evin yıkıldığını görmek hoş olmayan sözler işiteceğine bu nedenle de hem gergin hem de üzgün olacağına, sıkıntılarını bir kenara kaldıracağına yorulur.

Kahve falında evinin depremde yıkıldığını görmek hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına fakat daha sonra aile büyüklerinin araya girmesi ile dertlerin biteceğine tabir olunur.

Kahve falında depremde kendi evinin yıkıldığını görmek sorumluluklarını önemseyerek ve çok çalışarak hayatını geçireceğine, emeklerinin karşılığını da en güzel şekliyle alacağına, hapisteki kimselerin tez zamanda tahliye olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir