AnaSayfa / Genel / Kahve falında sınıfta deprem olduğunu görmek

Kahve falında sınıfta deprem olduğunu görmek

Kahve falında sınıfta deprem olduğunu görmek kendi dualarının Allah katında kabul olacağına, bolluğa, berekete ve zenginliğe kavuşacağına, rakiplerini gerisinde bırakacağına ve kendisine karşı kem gözlerle bakan kişileri de bertaraf edeceğine, girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine, rahat ve kolay şekilde harcama yapacağına, başarı getirecek ve kariyer basamaklarını hızla tırmanılmasını sağlayacak bir karar verileceğine, kaçırılan bir fırsatın farklı bir teklif olarak tekrar yakalanacağına, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine ve uzun zaman önce yapılmış olan bir hata yüzünden maddi ve manevi olarak çok yıpranacağına, maddi olarak yetersizlikler yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında sınıfta deprem olduğunu gördüyseniz:

  • Aklınızın sesine kulak vermeli, önerilerini ciddiye almalısınız.

Kahve falında sınıfta deprem olduğunu görmek edilen tövbenin Allah katında kabul edileceğine, kişinin istediği şeylerin biraz zorluklarla olacağına alamet eder.

Kahve falında sınıfı bulamamak iş arayanlar için pek çok teklifin arka arkaya geleceğine, bunları aşmak için büyük çaba sarf edeceğine inanılır.

Kahve falında sınıf ve öğretmen görmek hayırlı ve güzel günler görüleceğine, atılan adımların büyük başarılar getireceğine ve uzun zamandan beri devam eden sorunların çözüm bulacağına, aksi takdirde çok üzüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sınıfta kavga etmek çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına, yakın bir zaman içinde kendisini daha kötü durumlarda bulacağına yorulur.

Kahve falında okulda sınıfını bulamamak tahliye gibi sevindirici haberlerin yakın zamanda geleceğine, icat yapacağına rivayet eder.

Kahve falında eski sevgiliyle aynı sınıfta olmak istediği zaman yeni işler kurabileceğine, dertlerin ardı ardına ortaya çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sınıf sırası görmek özellikle yasal sorunlar yaşanılan kişilerle mahkeme karşısında hesaplaşacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği herşeye kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında eski sınıf arkadaşı görmek yaptığı çalışmalar ile beklediği başarıları alamayacağına, hiçbir önemli sorunun olmayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir