AnaSayfa / Genel / Kahve falında apartmanın yıkıldığını görmek

Kahve falında apartmanın yıkıldığını görmek

Kahve falında apartmanın yıkıldığını görmek çektiği sıkıntıları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, tam her şeyin bittiğini düşünüp, umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına, işin üstüne gittikçe durumun daha da kötü bir hale geldiğini fark edeceğine, bunun kendisine sadece gurur vermeyeceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, yakın zaman içinde çok hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, ailesini kaybedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında apartmanın yıkıldığını gördüyseniz:

  • Başkaları onay vermiyor diye, kendinizi sınırlamamalısınız.

Kahve falında apartman yıkılması görmek alınteri dökülerek rızık elde edileceğine, maddi olarak zengin hale geleceği gibi manevi olarak da önemli bilgilerle donanacağına, bu sayede her anlamda güçleneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında apartmanların yıkıldığını görmek yaşadığı üzüntülerden kurtulacağına, uzun bir süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında apartmanların yıkılmasını görmek çalışma hayatını kurtarmak amacıyla istenmeyen yollara girileceğine ve tartışmaların arasında kalınacağına, aile hayatında çok istediği ve hayallerini süsleyen bir bebeğe sahip olacağına işaret eder.

Kahve falında yıkılan apartman görmek rahatının, keyfinin, sağlığının ve ağız tadının da hep yerinde olacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yıkılan apartmanlar görmek ancak herkesin yoğun bir şekilde kafa yormasına, çok büyük seçenekler sunmasına, çok büyük ve başarılı gibi çözümler sunulmasına rağmen herhangi bir çözüm sağlanamayacağına, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine rivayet eder.

Kahve falında apartmanın yıkıldığını görmek şanssızlığın ve kısmetsizliğin aşılacağına, tatmin olacağı oranda gelire kavuşacağına inanılır.

Kahve falında depremde apartmanın yıkıldığını görmek sorunlarını yakın bir zaman içinde çözeceğine ve çok başarılı işlere imza atacağına, hayırlı bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında apartman yıkıldığını görmek deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde sorunlarından kurtulacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir