Kahve falında deprem fırtına görmek

Kahve falında deprem fırtına görmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel atılımlar yapacağına, halk arasında çok sevilen ve sözü dinlenen bir kişi olacağına ve iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, hayallerin kısa süre içinde gerçeğe döneceğine, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, konfor içinde olacağına, daha rahat şekilde tüketim yapacağına ve hayatının daha kolay hale geleceğine, var olan ilişkinizle ilgili kaygılarınızın yüzeye çıkmasına, çok büyük ve üzüntü verici durumlara düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında deprem fırtına gördüyseniz:

  • Diğerlerinin işleriyle meşgul olmak yerine, kendiniz için yapmanız gereken şeyler var.

Kahve falında deprem ve fırtına görmek zarar edeceği işlere girmek zorunda kalacağına, maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında deprem fırtına görmek uzun yıllar boyunca çok büyük bir kırgınlık ve küskünlük yaşayacaklarına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına, işlerin toparlanacağına, yeni bir ortaklık kurulacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında fırtına ve deprem görmek buna rağmen pek başarılı olunamayacağına, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına delalet eder.

Kahve falında fırtınalı denizde gemi görmek önemli kararlar alınacağına, girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına inanılır.

Kahve falında fırtına ve sel görmek özellikle İslamiyet ve tasavvufla ilgilenerek kendisini üzen durumlara karşı bakış açısını değiştireceğine, dileklerin ve isteklerin gerçekleşeceğine, edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, yaşamın belli bir düzene oturacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında fırtına yağmur görmek bir sebeple işlerin kötüye gideceğine ve yapılan çalışmalardan kazanan paranın heba olacağına, ancak bu beklentinin yakın bir zaman içinde boşa çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında fırtınalı kar yağdığını görmek mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına tabir olunur.

Kahve falında toprak fırtınası görmek sorunların yakın zaman içinde son bulacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir