AnaSayfa / Genel / Kahve falında deprem olduğunu ve evinin yıkıldığını görmek

Kahve falında deprem olduğunu ve evinin yıkıldığını görmek

Kahve falında deprem olduğunu ve evinin yıkıldığını görmek aksi şekilde daha da kamçılayacağına, olumsuz olaylar yaşayacağına, kişinin hacetlerinin gerçekleşmesine, yapmaktan hoşlandıklarından artık tat alamaz olacağına, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, çok büyük olmasa bile zarara uğrayacağına, yoluna pek çok engelin çıkacağına, bolluk ve bereketin artacağına tabir olunur.

Kahve falında deprem olduğunu ve evinin yıkıldığını gördüyseniz:

  • Belli başlı hedeflerinize ulaşabilmenize faydası dokunabilecek beklenmedik gelişmeler veya faydalı durumlar yüzünü gösterebilir.

Kahve falında depremde kendi evinin yıkıldığını görmek maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine, mutluluk ve başarı için ne kadar amacı varsa onu gerçekleştireceğine, hem eğitim, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında depremde evinin yıkıldığını görmek ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına, elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine, şansının açılacağına ve özellikle de kısmetinden yana yüzünün güleceğine inanılır.

Kahve falında deprem olduğunu ve evin yıkıldığını görmek ne denli büyük olursa olsun kötü şansın uzaklaştırılacağına, iş hayatında ve sosyal hayatında çok zor durumlara düşeceğine ve zarara uğrayacağına delalettir.

Kahve falında deprem evin yıkıldığını görmek kişinin can derdine düşeceğine, ortaya çıkan sıkıntılara, iş hayatında yapılan bir hata yüzünden zarara düşüleceğine tabir olunur.

Kahve falında depremden evin yıkıldığını görmek üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına, çok kötü günler geçirip dedikodu çıkaran kişi ya da kişiler ile büyük bir tartışma yaşayacağına delalettir.

Kahve falında depremde başkasının evinin yıkıldığını görmek büyük sorumluluklar alacağı bir mevkiye yükseleceğine, dertlerin ve sorunların biteceğine ve rahat bir hayata kavuşulacağına delalettir.

Kahve falında depremle evinin yıkıldığını görmek arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına, adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine, iş hayatının bozulmasına sebep olan kişileri ve rakiplerini çok büyük bir bozguna uğratacağına, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine delalettir.

Kahve falında deprem olduğunu ve evinin yıkıldığını görmek yaşanan sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, bu sayede kazancın artacağına, çok sert eleştirilerle karşılaşılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir