AnaSayfa / Genel / Kahve falında depremle evinin yıkıldığını görmek

Kahve falında depremle evinin yıkıldığını görmek

Kahve falında depremle evinin yıkıldığını görmek ancak daha sonra durumun düzeltilmesi sayesinde aradaki sıkıntıların çözüm bulacağına ve yanlış kişilerle kurulmuş bir ortaklığın tek taraflı olarak feshedileceğine, zor durumda olan ya da yardıma muhtaç duruma gelen kişilere el uzatılacağına, hayatının ve işlerinin büyük bir hızda değişeceğine, kederini, üzüntüsünü ve mutsuzluklarını unutacağına, günlerinin güzelleşeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının da yok olacağına, hayırsız olaylar yaşayacağına, fikirlerinin can bulacağına, projelerinin tamamlanacağına ve istediği başarıyı elde edeceğine, çekilen zahmetin sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında depremle evinin yıkıldığını gördüyseniz:

  • Çok sevdiğiniz bir kişi uzun bir yoldan gelebilir yada sizin yapacağınız bir yolculukta hoş kimselerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında depremden evinin yıkıldığını görmek bir sebeple hiç olmadığı kadar zor durumlara düşeceğine, çok istenen bir şeye sahip olunacağına ve zorlukların aşılacağına yorulur.

Kahve falında depremde evin yıkılmasını görmek bolluk içinde yaşamanın keyfini süreceğine, kendine olan güvenini yitireceğine, ticaret hayatında cesaretini kaybedeceğine, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine bu durumun da hayatının alt üst olmasına neden olacağına yorulur.

Kahve falında depremde evin yıkıldığını görmek toplum tarafından el üstünde tutulacağına, varlığın keyfini süreceğine ve elindekileri karlı yatırımlara dönüştürmek için bazı girişimlerde bulunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında deprem olduğunu ve evin yıkıldığını görmek işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, kıdem atlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evinin depremde yıkıldığını görmek çevresindeki kişilerden yana hayırsızlık göreceğine, uzun zamandan beri sahip olunan değerli bir eşyanın elden çıkarılacağına rivayet eder.

Kahve falında depremde başkasının evinin yıkıldığını görmek onlardan yana hayır ve itibar göreceğine, işlerinde ve çalışmalarında yalana dolana ve üçkağıda başvuracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında deprem evin yıkıldığını görmek işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, her geçen günün daha sıkıntılı bir şekilde biteceğine delalettir.

Kahve falında evin depremden yıkıldığını görmek herkesin gönlünü kazanacak hayırlı bir iş yapacağına, manevi olarak çok yıpranılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir