AnaSayfa / Genel / Kahve falında gibi hissetmek

Kahve falında gibi hissetmek

Kahve falında gibi hissetmek kişinin maaşının yetmemesi durumunda borç almaya başlayacağına, kendisini kıskanan ve işlerini kötüleyen kişileri yenilgiye uğratacağına, sağlıkla ilgili büyük bir sorun yaşanacağına, iş hayatının bir daha düzelmemek üzere bozulacağına, hayatında parasızlık, yokluk ve borç nedir bilmeyeceğine, söz sahibi olacağına, önemli atılımlar yapacağına ve bütün bunların kendisine hem şöhret hem de para getireceğine, şöhret ve itibar kazanacağına, haneye dertlerin gireceğine  rivayet eder.

Kahve falında gibi hissetmek gördüyseniz:

  • Çeşitli iş birliklerinizde işler hızlanabilir.

Kahve falında gibi hissetmek kısa süre içinde problemlerini bitireceğin ve sevdiği kişiler tarafından başka insanlara örnek olarak gösterileceğine, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine alamet eder.

Kahve falında yaşıyormuş gibi hissetmek huzursuzluk yaşanacağına, karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında düşüyormuş gibi hissetmek borçlarının kapanacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, hayattan yana yüzünün güleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kendini erkek gibi hissetmek tartışmalar yaşanıp aile huzurunun tamamen bozulacağına, yaşanan sorunların ortadan kalkacağına inanılır.

Kahve falında gerçek gibi hissetmek yaptığı işlerin de içine sineceğine, işyerine ve hanesine bolluk ve bereket geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında üç harflilerin varlığını hissetmek geçim derdinin ömrünün sonuna kadar biteceğine, onların yanındayken her anın doyasıya tadını çıkaracağına alamet etmektedir.

Kahve falında cin gördüğünü hissetmek eline geçecek olan fırsatlar ile hayatının farklı ve kazanç sağlayacak bir hal alacağına, iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında öleceğini hissetmek içine bulunan sıkıntıların sona ereceğine ve anne baba duaları alınması ile mutlu olunacağına, kara kara düşüneceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir